Благоевград » Идеален център

Под наем Тристаен апартамент

205 € 85 м2

Благоевград » Идеален център

Под наем Магазин

230 € 76 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Тристаен апартамент

245 € 75 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Едностаен апартамент

255 € 50 м2