Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в нова тухлена жилищна кооперация – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 101.20 кв.м.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в санирана сграда, локализирана в района на алеята към парк „Бачиново“. Състои се от коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 80 кв.м. Свободно паркиране в района.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържана сграда ново строителство – с АКТ 16 и контролиран достъп, локализирана в района на студентските общежития към ЮЗУ „Неофит Рилски“. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 38.57 кв.м. Много добро общо състояние. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащо мазе с площ от 7.45 кв.м.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на ВТОРИ жилищен етаж в тухлена кооперация, локализирана в района на VII-мо СОУ „Кузман Шапкарев“. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 53.77 кв.м. Имотът е реконструиран в Непреходен тристаен – от двустаен. Прилежащо мазе, с площ от 1.77 кв.м.

Завършен и обзаведен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград.

Завършен и обзаведен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Жилището е разположено на втори жилищен етаж в сграда ново строителство. Състои се от дневна с кухня, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Продава се обзаведен с всички налични мебели и електрически уреди. 

Оборудвано заведение за продажба в широк център на гр. Благоевград

Оборудвано заведение за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация – с АКТ 16. Състои се от основно помещение, склад (със самостоятелен изход) и санитарен възел, с площ на имота от 76.86 кв.м. Общият капацитет на седящи места е 40 места. Има изградена вентилация и аспирация. Статут: кафе-аперитив. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Етаж от къща за продажба в широк център на град Благоевград

Етаж от къща за продажба в широк център на град Благоевград. Жилището е необзаведено и се състои от кухня и две спални помещения, санитарен възел с баня. Намира се на тиха и спокойна улица, в близост до училище, детска градина.

Непреходен двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Непреходен двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана в района на АУБГ и пазара. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 57.21 кв.м. Бонус: таванска стая с площ от 11.35кв.м.

Мезонет до КЛЮЧ с подземен ПАРКИНГ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Мезонет до КЛЮЧ с подземен ПАРКИНГ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в новопостроена сграда – с удостоверение за въвеждане в експлоатация от 2009 год. (АКТ 16) и функциониращ асансьор, локализирана на възлово място – на еднакво близко разстояние, както от централната част на града, така и от автогара/ЖП-гара. Имотът се разполага на две нива, свързани посредством вътрешно стълбище. Първо ниво, с площ от 76.40 кв.м., се състои от коридор, кухня с трапезария, просторна всекидневна, баня със санитарен възел и две тераси.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба на бул. Св.св. Кирил и Методий в гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба на бул. Св.св. Кирил и Методий в гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16 и работещ асансьор. Разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса и баня с WC, с обща площ на имота от 86 кв.м. Възможност за реконструиране в тристайно жилище. Добро общо състояние: под- ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, баня с тоалетна – 100% завършена, дограма – PVC, външна топлоизолация. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Бонус – мазе.