Тристаен апартамент в сграда ново строителство в непосредствена близост до центъра на гр. Благоевград.

Тристаен апартамент в сграда ново строителство в непосредствена близост до центъра на гр. Благоевград. Жилището се намира на четвърти етаж в тих и спокоен район. Състои се от разпределителен коридор, дневна с кухня с излаз на тераса, родителска спалня, детска с тераса и мокро помещение. Жилището е завършено до ключ, като са използвани високо качествени материали. Изградено парно с радиатор в целия апартамент, монтирани са външни щори, баня с душ кабина. В цената е включено голяма част от обзавеждането. Бонус – мазе.

Вътрешна гарсониера за продажба, разположена в широк център на гр. Благоевград.

Вътрешна гарсониера за продажба, разположена в широк център на гр. Благоевград. Жилището се намира в непосредствена близост до парк „Бистрица” и идеален център. Състои се от разпределителен коридор, дневна с излаз към тераса преустроена в кухня, спалня с тераса и баня със санитарен възел. Жилището е с чудесно местоположение, подходящо за отдаване под наем или семейно жилище. Продава се с цялото налично обзавеждане.

Тристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на сутеренен етаж в тухлена жилищна кооперация, локализирана в района на пазара. Състои се входно антре, коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и килер, с обща площ на имота от 116кв.м. Добро общо състояние: под- ламинат, теракот, стани – латекс, дограма – PVC, баня с тоалетна – 100% завършена. Наличните мебели и ел. уреди – включени в цената.

Тристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в тухлена кооперация, находяща се на тиха улица, локализирана в непосредствена близост до центъра на града. Състои се от коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 110 кв.м. БОНУС: таван – 1/3, земя – 1/3 от 371кв.м. и гараж – 27 кв.м. Намиращите се в близост детска градина и училище са чудесна предпоставка за закупуване, с цел – основно семейно жилище.

Завършен до ключ тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград

Завършен до ключ тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград. Непреходно жилище, разположено в добре поддържана сграда ново строителство – с АКТ 16, функциониращ асансьор и контролиран достъп. Състои се от Г-образен разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса, с излаз от всяка от стаите, с обща площ на имота от 85.60 кв.м.