Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се трети жилищен етаж в сграда ново строителство – с АКТ 16, контролиран достъп, функциониращ асансьор. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня и баня със санитарен възел. Бутикови мебели, висок клас електроуреди, изпълнен дизайнерски интериорен проект. Чудесен имот, както с цел живеене, така за инвестиция!

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград. Жилището е разположено на четвърти етаж с площ от 80 кв.м. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна, две тераси. Продава се в следния вид и състояние:

  • подови настилки – ламинат и паркет;

  • стени и таван – шпакловани с положен латекс;

  • ПВЦ дограма;

  • входни и интериорни врати.

Жилището се продава с наличното обзавеждане. Мазе и гараж включени в цената.

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград. Жилището е разположено на четвърти етаж с площ от 56 кв.м. Състои се от: кухня с дневна в общо помещение, две спални, едната преходна от дневната и баня с тоалетна. Продава се с наличното обзавеждане и електроуреди. Добре поддържан вход с контролиран достъп.

Просторен тристаен югозападен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Просторен тристаен югозападен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в тухлена жилищна кооперация, локализирана на тиха уличка, в близост до възлов булевард, училища, детски градини, хранителен магазин. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна, мокро помещение и тераса, с излаз от всяка от стаите, със застроена площ на имота от 110 кв.м.

Самостоятелни ателиета за продажба в широк център на гр. Благоевград

Самостоятелни ателиета за продажба в широк център на гр. Благоевград. Разположени в сграда ново строителство, с АКТ 16 и функциониращ асансьор. Всяко, от които се състои от стая и обособен санитарен възел. Степен на завършеност: под - циментова замазка, стени- шпакловка, поставена входна врата и PVC – дограма, с обща квадратура – 35 кв.м.

Гарсониера за продажба в широк център на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана в района на езикова/математическа гимназии, студентски общежития към ЮЗУ „Неофит Рилски“, хранителен магазин. Състои се от входно антре, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и остъклена тераса, с обща площ на имота от 36кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Подходяща инвестиция за учащи.

Непреходен тристаен апартамент до КЛЮЧ в идеален център на гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент до КЛЮЧ в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана на метри от хотел „Ален мак“. Разпределение: коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, две тераси. Площ: 74 кв.м. (светло). Състояние: под – ламинат, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; тавани – вътрешна топлоизолация, положен латекс; дограма – PVC; баня с тоалетна – теракот, фаянс; ел. и ВиК инсталации - подменени; тераси – теракот; монтирани входна и интериорни врати. Отремонтиран покрив на цялата сграда. Прилежащо мазе към имота.

Слънчев непреходен тристаен апартамент до ключ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Слънчев непреходен тристаен апартамент до ключ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с удостоверение за въвеждане в експлоатация (АКТ 16) от август 2008 год., функциониращ асансьор и поддържани общи части, локализирана в района на парк „Бистрица“. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, килер и две тераси – с излаз от всяка една от стаите, с обща площ на имота от 92.30 кв.м.(82кв.м. имот + 10.30кв.м. идеални части от общи части на сградата). Много добро общо състояние.

Апартамент с ТРИ спални за продажба до ЮЗУ „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград

Апартамент с ТРИ спални за продажба до ЮЗУ „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство, локализирана на метри от студентските общежития. Състои се от коридор; всекидневна с кухненски бокс; три спални, една от които със самостоятелна баня с тоалетна и гардеробна; баня с тоалетна; четири тераси, с обща площ на имота от 134 кв.м. Прилежащо мазе с площ от 5.29 кв.м.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с контролиран достъп, функциониращ асансьор и АКТ 16, локализирана в района на студентските общежития към ЮЗУ „Неофит Рилски“. Двустаен апартамент, реконструиран в тристаен, с площ от 63.87 кв.м. Текущо разпределение: входно антре, кухня, две спални, баня с тоалетна и тераса, с излаз от двете спални. Добро общо състояние. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащо мазе, с площ от 10.27 кв.м. Чудесен имот, с цел инвестиция.