Тристаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Жилището е разположено в тухлена сграда ново строителство с АКТ 16 и се състои от коридор, кухненски бокс с всекидневана, две спални, две тераси и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 85.08в.м. Продава се във вида към момента:

  • под ламиниран паркет, италианки теракот.

  • баня-испански теракот, душ кабина, моноблок ROCA.

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград. Жилището е разположено на четвърти етаж с площ от 80 кв.м. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна, две тераси. Продава се в следния вид и състояние:

  • подови настилки – ламинат и паркет;

  • стени и таван – шпакловани с положен латекс;

  • ПВЦ дограма;

  • входни и интериорни врати.

Жилището се продава с наличното обзавеждане. Мазе и гараж включени в цената.

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в района на Стадиона в гр. Благоевград. Жилището е разположено на четвърти етаж с площ от 56 кв.м. Състои се от: кухня с дневна в общо помещение, две спални, едната преходна от дневната и баня с тоалетна. Продава се с наличното обзавеждане и електроуреди. Добре поддържан вход с контролиран достъп.

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград. Жилището е разположено на среден етаж в добре поддържана тухлена сграда. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса и баня със санитарен възел. Намира се в близост до площад „Македония“ и главната пешеходна зона на града. Апартамента се продава с наличното обзавеждане.

Просторен тристаен югозападен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Просторен тристаен югозападен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в тухлена жилищна кооперация, локализирана на тиха уличка, в близост до възлов булевард, училища, детски градини, хранителен магазин. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна, мокро помещение и тераса, с излаз от всяка от стаите, със застроена площ на имота от 110 кв.м.

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Жилище с площ 75 кв. м. находящо се на главен булевард, в близост до Американски университет и Община Благоевград. Апартаментът разполага с две спални, дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, просторна гардеробна, остъклена тераса и коридор. Продава се с вградени кухненски шкафове, керамични котлони и абсорбатор, баня с вана, напълно оборудван дрешник с шкафове и венецианска мазилка. Апартамента е в отлично състояние - с ламиниран паркет във всички стаи, вътрешна изолация с гипсокартон и вата, предлагащи топлина и уют.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в нова жилищна кооперация – с АКТ 16, контролиран достъп и функциониращ асансьор, локализирана на метри от пешеходната алея, детска градина, хранителен магазин. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и две тераси, с обща площ на имота от 83 кв.м. Много добро общо състояние – външна топлоизолация, тавани – вътрешна топлоизолация с вата и гипсокартон.

Апартамент 108 кв.м. за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Апартамент 108 кв.м. за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се в новосаниран блок – с добре поддържани общи части и контролиран достъп. Състои се от разпределителен коридор, кухня, трапезария, хол, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна, мокро помещение, килер и тераса откъм хола. Възможност за реконструиране в апартамент с три спални, една от които със самостоятелен дрешник, хол, кухня и две бани. В добро общо състояние. Прилежащо мазе към имота. Свободно паркиране в района. Прекрасно семейно жилище!

Непреходен тристаен апартамент до КЛЮЧ в идеален център на гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент до КЛЮЧ в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана на метри от хотел „Ален мак“. Разпределение: коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, две тераси. Площ: 74 кв.м. (светло). Състояние: под – ламинат, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; тавани – вътрешна топлоизолация, положен латекс; дограма – PVC; баня с тоалетна – теракот, фаянс; ел. и ВиК инсталации - подменени; тераси – теракот; монтирани входна и интериорни врати. Отремонтиран покрив на цялата сграда. Прилежащо мазе към имота.

Слънчев непреходен тристаен апартамент до ключ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Слънчев непреходен тристаен апартамент до ключ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с удостоверение за въвеждане в експлоатация (АКТ 16) от август 2008 год., функциониращ асансьор и поддържани общи части, локализирана в района на парк „Бистрица“. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, килер и две тераси – с излаз от всяка една от стаите, с обща площ на имота от 92.30 кв.м.(82кв.м. имот + 10.30кв.м. идеални части от общи части на сградата). Много добро общо състояние.