Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в нова тухлена жилищна кооперация – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 101.20 кв.м.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в тухлена жилищна кооперация. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и две тераси, с площ на имота от 94 кв.м. Много добро общо състояние: подменени ел. и ВиК инсталации; подменена дограма; вътрешна топлоизолация; поръчкови мебели. Бонус: мазе и таван.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в санирана сграда, локализирана в района на алеята към парк „Бачиново“. Състои се от коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 80 кв.м. Свободно паркиране в района.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в добре поддържана сграда ново строителство – с АКТ 16. Състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, две спални, сервизно помещение и две тераси, с обща площ на имота от 91.37 кв.м. Много добро общо състояние. Жилището се продава с цялото обзавеждане и оборудване: вградени кухненски шкафове; вграден хладилник с хладилна камера „AEG Electrolux”, фурна „AEG Electrolux”, пералня „AEG Electrolux”,микровълнова „AEG Electrolux; климатици 3 бр.; 2 бр.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на ВТОРИ жилищен етаж в тухлена кооперация, локализирана в района на VII-мо СОУ „Кузман Шапкарев“. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 53.77 кв.м. Имотът е реконструиран в Непреходен тристаен – от двустаен. Прилежащо мазе, с площ от 1.77 кв.м.

Завършен и обзаведен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград.

Завършен и обзаведен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Жилището е разположено на втори жилищен етаж в сграда ново строителство. Състои се от дневна с кухня, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Продава се обзаведен с всички налични мебели и електрически уреди. 

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Жилището е с квадратура от 86 кв.м., находящо се  на осми, не последен етаж в тухлен саниран блок с работещ асансьор. Като фунционално разпределение се състои от коридор, две спални, хол, кухня,  тоалетна, самостоятелна баня, мокро помещение и две тераси .  Продава се без обзавеждане. Мазе включено в цената. Възможност за паркиране

Етаж от къща за продажба в широк център на град Благоевград

Етаж от къща за продажба в широк център на град Благоевград. Жилището е необзаведено и се състои от кухня и две спални помещения, санитарен възел с баня. Намира се на тиха и спокойна улица, в близост до училище, детска градина.

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на жилището: входно антре, 2 спални (една от които е със санитарен възел), дневна с кухненски кът, баня с тоалетна и две тераси. Находящ се на 1 - ви жилищен етаж с площ от 120,41кв. м. Апартамента се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна врата.

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на жилището: входно антре, 2 спални (една от които е със санитарен възел), дневна с кухненски кът, баня с тоалетна и тераса. Находящ се на 1 - ви жилищен етаж с площ от 107,54 кв. м. Апартамента се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна врата.