Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско

Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско. Парцелът е с площ от 892 кв.м., всички комуникации са в непосредствена близост. Чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в сграда ново строителство в кв. Струмско на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в сграда ново строителство в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в нова жилищна кооперация – с контролиран достъп и АКТ16, локализирана в близост до автобусна спирка, детска градина и училище. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и две тераси, с чиста площ на имота от 68.25 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Бонус: мазе, с площ от 5.69 кв.м. Чудесно семейно жилище.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Струмско гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Струмско гр. Благоевград. Намира се в тухлена сграда ново строителство – с АКТ 16. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна и три тераси, с площ на имота от 80 кв.м. Състояние: под – замазка; стени – шпакловка; ВиК – до тапа; ел. инсталация – до точка, 100% завършена баня със санитария. Прилежащо мазе.

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско. Разполага с отлично местоположение на тихо място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 157,4 кв.м, разположена в парцел с площ 500 кв. м. Разпределение:

- първи етаж с площ 72,55 кв. м., състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария с излаз към двора, санитарен възел, стълбищна клетка;

Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Апартаментът се намира на втори жилищен етаж в саниран блок с работещ асансьор. Жилището се състои от антре, хол, спалня, кухня с усвоена тераса и баня с  WC. Състояние под – ламинат и таракот, стени и таван с положен латекс, ПВЦ дограма, локално парно отопление. В цената е включено мазе.

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се на тихо и спокойно място, близо до училище и детски заведения, автобусна спирка. Жилището е изцяло с южно изложение. Състои се от разпределителен коридор, кухня с излаз към остъклена тераса, хол, спалня и баня със санитарен възел. Апартамента е след основен ремонт, продава се с наличното обзавеждане. Свободно паркиране в района. Бонус мазе - 4 кв.м.

Тристаен апартамент в саниран блок за продажба в ж.к. Струмско на град Благоевград

Тристаен апартамент в саниран блок за продажба в ж.к. Струмско на град Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня с излаз към тераса, две спални, хол с излаз към по-голяма тераса, самостоятелна баня, самостоятелен санитарен взел и килер. Продава се с наличното обзавеждане. В близост са разположени училища, детски заведения, магазини и автобусни спирки. Свободно паркиране в района. Към апартамента има и мазе.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Първи партерен етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, спалня и баня с тоалетна. Възможност за самостоятелен вход. Прилежащи към имота: 50 кв.м. дворно място.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Висок първи етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, трапезария, хол, две спални, баня с тоалетна и тераса. Прилежащи към имота: ½ таван; 350 кв.м. дворно място.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Висок първи етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, трапезария, хол, две спални, баня с тоалетна и тераса. Прилежащи към имота: партерен етаж – реконструиран в зимна механа; ½ таван; ½ дворно място.