Поземлен имот на ПЪРВА линия за продажба във втора промишлена зона на гр. Благоевград

Поземлен имот на ПЪРВА линия за продажба във втора промишлена зона на гр. Благоевград. Имот, с трайно предназначение на територията: „земеделска“, с начин на трайно ползване: „нива“, категория на земята при неполивни условия: пета, с площ 4 500 кв.м., с лице около 83 метра към Зелендолско шосе. Имотът попада в регулация – в смесена многофункционална устройствена зона за свободно, свързано или комплексно (групово) застрояване, при следните параметри:
- максимална плътност на застрояване: 70%
- максимален кинт: 2.50
- минимална озеленена площ: 20%

Парцел на две улици с лице на главен булевард Пейо Яворов в гр. Благоевград.

Парцел на две улици с лице на главен булевард Пейо Яворов в гр. Благоевград. Начин на трайно ползване: Жилища територия. Лице към главен път 20 метра. Възможно застрояване около 1200 кв.м. РЗП. Предлага се и на обезщетение.

Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско

Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско. Парцелът е с площ от 892 кв.м., всички комуникации са в непосредствена близост. Чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м.

Парцел за продажба в с. Българчево

Парцел за продажба в с. Българчево. Парцелът е с площ от 755 кв.м, чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м. В близост до ток, вода ,канал.

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево. Парцела е с площ от 755 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: ЗП. 101 кв.м, РЗП 160 кв.м. Имотът е разположен на два асфалтови пътя.  БОНУС: партиди за ток - включени в цената.

Парцел за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Парцел за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Парцела е с площ от 495 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 40 %, максимален кинт – 1,5, минимално озеленяване 60 %, максимална кота корниз 10 м.

УПИ с открита строителна площадка в кв. Изгрев на гр. Благоевград

УПИ с открита строителна площадка в кв. Изгрев на гр. Благоевград. Парцелът е с площ от 400 кв.м, сградата, която е проектирана в парцела е със застроена площ от 108,02 кв.м на два етажа с общо РЗП 269,12 кв.м. Ток и вода в имота. Възможност за закупуване на съседен имот с площ 852 кв. м. с предназначение земеделски.

Парцел с правилна форма за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Парцел с правилна форма за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Имот, с площ от 505 кв.м., с лице към асфалтов път и гледка към града. Всички комуникации – в непосредствена близост. Чудесен за построяването на еднофамилна къща.

Парцел с търговски обект за продажба в гр. Рила.

Парцел с търговски обект за продажба в гр. Рила. Имот, с площ от 95 кв.м., находящ се на възлово място – на асфалтова улица в центъра на града. Всички комуникации – ток, вода, канал – в имота. Възможност за жилищно застрояване.