Помещение със статут на банков офис под наем на бул. Кирил и Методий в гр. Благоевград

Помещение със статут на банков офис под наем на бул. Кирил и Методий в гр. Благоевград. Състои се от две нива – партер, с площ от 161 кв.м. и сутерен – със същата площ. В много добро общо състояние е. Поради факта, че предходните наематели са били банкова институция, обектът е добре обособен и защитен – монтирани системи за видеонаблюдение, стойки за камери, сензори, аспирация, климатици и др. На първо ниво са обособени зала за клиенти, две самостоятелни работни помещения, място за отдих, санитарен възел, трезор, сървърно помещение.

Офис под наем в широк център на град Благоевград

Офис под наем в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел – обща квадратура 45 кв.м. Намира се до главен булевард, с добър поток от хора.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Находящ се на първи жилищен етаж – със самостоятелен вход. Състои се от две работни помещения и санитарен възел. Квадратурата на търговският обект е 28 кв.м. Подходящ за адвокатска кантора, счетоводни услуги.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Находящ се на първи жилищен етаж – със самостоятелен вход. Състои се от едно работно помещение и санитарен възел, който е общ с друг офис. Квадратурата на търговският обект е 13 кв.м. Подходящ за адвокатска кантора, счетоводни услуги, козметичен салон.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Находящ се на първи жилищен етаж – със самостоятелен вход. Състои се от едно работно помещение и санитарен възел, който е общ с друг офис. Квадратурата на търговският обект е 12 кв.м. Подходящ за адвокатска кантора, счетоводни услуги, козметичен салон.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в сграда ново строителство с АКТ 16, локализирана в района на плажа. Състои се от офис помещение, складово помещение и санитарен възел, със застроена площ на имота от 37 кв.м. Обектът се отдава с наличното оборудване. Отопление – посредством климатици.

Офис за продажба в бизнес сграда в широк център на гр. Благоевград

Офис за продажба в бизнес сграда в широк център на гр. Благоевград. Състои се от просторно работно помещение с бокс и самостоятелен санитарен възел, с обща квадратура на имота от 53 кв.м.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград.

 

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Търговският обект е с витрина на партер. Помещението е напълно завършено, с разгъната застроена площ от 50 кв.м. Състои се от две стаи – търговска част, склад, санитарен възел. Състояние: под – теракот; стени – шпакловка с положен латекс. Подходящо за магазин.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от просторна стая със самостоятелен санитарен възел, с обща квадратура на имота от 45 кв.м. Възможност за закупуване на климатик.

Офис под наем до алеята на Бачиново на гр. Благоевград.

Офис под наем до алеята на Бачиново на гр. Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел, с обща квадратура от 15 кв.м. Последно помещението е работило като шивашко ателие.