Обзаведена гарсониера за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Обзаведена гарсониера за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Състои се от входно антре, кухня, стая, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 39.70 кв.м. Стаята е преградена, с цел – реконструкция на имота в двустаен. Монтирана камина на твърдо гориво с радиатори във всяка стая. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащо мазе.

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира на непоследен етаж, в саниран блок. Състои се от входно антре, кухня - с излаз към тераса, спалня, мокро помещение и баня със санитарен възел. Апартамента е за основен ремонт. Свободно паркиране в района. Бонус мазе.

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира на четвърти не последен жилищен етаж в панелен блок с площ от 40 кв.м. Състои се от антре, кухня с усвоена тераса, спалня и баня с WC. Състояние: под – ламинат и таракот; стени шпакловка с положен латекс; дограма – ПВЦ.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Жилището е разположено на среден етаж, в саниран блок с работещ асансьор. Състои се от входно антре, кухня с излаз към малка остъклена тераса, спалня, хол с излаз към голяма тераса и баня със санитарен възел. Жилището е за основен ремонт. Свободно паркиране в района. Бонус мазе.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Непреходно жилище, състоящо се от разпределителен коридор, кухня с излаз към остъклена тераса, просторен хол с излаз към втора по- голяма остъклена тераса, две спални, баня със санитарен възел и самостоятелен санитарен възел. Продава се с наличното обзавеждане. Към апартамента има прилежащо мазе. Възможност за свободно паркиране в района.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в добре поддържан саниран блок с контролиран достъп. Непреходно жилище, състоящо се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две остъклени тераси, с площ на имота 85 кв. м. Състояние: външна топлоизолациоя, подменена ПВЦ дограма, подменени ВиК щтрангове. Прилежащо мазе. Възможност за паркиране.

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград. Имот, находящ се на първи етаж в саниран панелен блок. Състои се от антре, кухня с тераса, стая, баня със санитарен възел с квадратура на жилището от 43,15 кв.м. Прилежащо мазе – 6,07 кв.м.

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград. Имот, находящ се на пети последен етаж в саниран панелен блок. Състои се от антре, всекидневна стая, спалня, баня със санитарен възел, с квадратура на жилището от 42 кв.м. Състояние: под- паркет и теракот; стени и таван с положен латекс. Прилежащо мазе към апартамента.

Гарсониера под наем в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Гарсониера под наем в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Намира се на 5-ти непоследен етаж в саниран блок – с външна топлоизолация и функциониращ асансьор. Състои се от антре, кухня, стая, баня с тоалетна и тераса. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, трапезна маса със столове и диван. Стаята е обзаведена с легло тип спалня – с матрак и нощни шкафчета, трикрилен гардероб, бюро със стол и климатик. Възможност за паркиране.

Апартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на втори етаж в масивна триетажна жилищна сграда. Състои се от коридор, кухня, хол, три спални, баня, тоалетна и три тераси, с обща квадратура на имота от 115 кв.м. Бонус: таван – 38 кв.м.