Промишлено помещение за продажба в района на град Благоевград

Промишлено помещение за продажба в района на град Благоевград. Състои се от три самостоятелни халета, фургон за охрана, санитарен възел, изградени върху парцел с площ 2500 кв.м. Последно базата е функционирала за добив на въглища. Имота се продава с наличното оборудване.

 

Земеделска земя за продажба в местността Скалето, землище на гр. Разлог

Земеделска земя за продажба в местността Скалето, землище на гр. Разлог, в непосредствена близост до комплекс Катарино. Имотът е с големина от 3500 кв.м.

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил. Парцел, с площ от 660 кв.м., с изградена тухлена къща, със застроена площ на етаж 39 кв.м. Къщата се състои от сутерен и два жилищни етажа. Ток, вода, канал – в имота.

Парцел за продажба в с. Българчево

Парцел за продажба в с. Българчево. Парцелът е с площ от 755 кв.м, чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м. В близост до ток, вода ,канал.

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево. Парцелът е с площ от 755 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: ЗП. 101 кв.м, РЗП 160 кв.м. Имотът е разположен на два асфалтови пътя.  БОНУС: партиди за ток - включени в цената.

Двуетажна къща за продажба в село Селище, област Благоевград

Двуетажна къща за продажба в село Селище, област Благоевград. Намира се на главен път в центъра на селото. Къщата е масивна, с вътрешно стълбище и следното разпределение:

  • първи етаж – антре, две стаи, баня със санитарен възел и избено помещение

  • втори етаж - три спални помещения, тераса

  • таван

Къщата е с РЗП 72 кв.м. Дворът е с площ 1200 кв.м. заграден с ограда.

УПИ с открита строителна площадка в кв. Изгрев на гр. Благоевград.

УПИ с открита строителна площадка в кв. Изгрев на гр. Благоевград. Парцелът е с площ от 400 кв.м, сградата, която е проектирана в парцела е със застроена площ от 108,02 кв.м на два етажа с общо РЗП 269,12 кв.м. Ток и вода в имота. Възможност за закупуване на съседен имот с площ 852 кв. м. с предназначение земеделски.

Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково.

Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково. Къщата е с РЗП от 450 кв.м. и е със следното разпределение: На първия етаж са разположени кухня с всекидневна, две спални помещения, три бани със санитарни възела. На втория етаж се намират две спални, два дрешника, килер, баня с тоалетна. Отоплението на къщата е решено посредством локално парно с камина. Парцелът е с площ от 518 кв.м като е облагороден с овощни дръвчета и има наличен бунар. В задната част на двора са разположени барбекю, тоалетна и складово помещение.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград. Имот, с площ от 868 кв.м., с постройка – каменна зидария, навес с плоча и бетонен басейн – тип рибарник. Парцел с ток, вода и канал, разположен в подножието на борова гора. Чудесен за построяване на еднофамилна къща или вила за отдих.