Благоевград » Широк център

Под наем Тристаен апартамент

300 € 95 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Тристаен апартамент

305 € 110 м2

Благоевград » В близост до ЮЗУ

Под наем Заведение

306 € 70 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Многостаен апартамент

307 € 121 м2

Благоевград » Първа Промишлена Зона

Под наем Офис

325 € 120 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Заведение

330 € 70 м2

Благоевград » Първа Промишлена Зона

Под наем Склад

330 € 240 м2

Благоевград » Идеален център

Под наем Тристаен апартамент

358 € 100 м2

Благоевград » Идеален център

Под наем Четиристаен апартамент

358 € 102 м2

Благоевград » Идеален център

Под наем Тристаен апартамент

383 € 98 м2

Благоевград » Първа Промишлена Зона

Под наем Склад

459 € 270 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Четиристаен апартамент

512 € 120 м2

Благоевград » Първа Промишлена Зона

Под наем Склад

515 €

Благоевград » Идеален център

Под наем Заведение

665 € 117 м2

Благоевград » Първа Промишлена Зона

Под наем Склад

716 € 420 м2