Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се в новопостроена сграда с контролиран достъп и хидравличен асансьор, на метри от Мол Ларго и главната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс с излаз към тераса, спално помещение и баня със санитарен възел, с обща площ на имота – 61 кв.м. Степен на завършеност: стени – шпакловка, под – замазка, монтирана PVC дограма и входна врата. Бонус мазе.

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се в новопостроена сграда с контролиран достъп и хидравличен асансьор, на метри от Мол Ларго и главната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, с излаз към тераса, спално помещение и баня със санитарен възел, с обща площ на имота – 51 кв.м. Степен на завършеност: стени – шпакловка, под – замазка, монтирана PVC дограма и входна врата. Бонус мазе.

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се на партерно ниво, в близост до други търговски обекти. Състои се от търговска част с площ от 93 кв. м., складово помещение с площ от 23 кв. м. и санитарен възел. Степен на завършеност: стени – латекс, под - теракот, окачен таван, завършен санитарен възел.

Тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, разположена на метри от идеален център, професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ и Mall Blagoevgrad. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня със санитарен възел и две тераси, с площ на имота от 93.49 кв.м. Мазе – включено в цената.

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград.

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград. Апартамент с площ 140 кв.м, находящ се на четвърти не последен жилищен етаж в тухлена жилищна сграда с работещ асансьор.
Жилището е слънчево и уютно и се състои от:
* антре;
* кухня;
* хол;
* три спални;
* два санитарни възела.
* тераса;
Жилището е за ремонт. Отлична локация. Прилежащо мазе и таван.

Обзаведен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена сграда, на четвърти последен етаж, до новият парк Бистрица. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, преходна спалня, баня с тоалетна и тераса. Мазе включено в цената.

Обзаведен непреходен апартамент с ТРИ спални в ТОП център на гр. Благоевград

Обзаведен непреходен апартамент с ТРИ спални в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на ВТОРИ жилищен етаж в тухлена кооперация - монолитно строителство. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна и три тераси, с реална площ на имота от 92.62кв.м. плюс 6.19% идеални части. Много добро общо състояние: топлоизолация, ПВЦ-дограма, подменени ел. и ВиК инсталации, 100% завършена баня със санитария, под – ламинат, теракот, стени и тавани – шпакловани с положен латекс, изпълнен по проект интериор с поръчкови мебели.

Тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се в новосаниран жилищен блок, локализиран в близост до хранителни магазини, детска градина, парк. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 103 кв.м. Възможност за реконструиране в жилище с три спални. Прилежащо мазе.

Две обзаведени боксониери с АКТ16 за продажба в широк център на гр. Благоевград

Две обзаведени боксониери с АКТ16 за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намират се в тухлена кооперация, локализирана в района на бул. Джеймс Баучер. Състои се от две непреходни нива, всяко от които е със самостоятелен санитарен възел. Предназначение: „склад за промишлени стоки и офис“. Първо ниво (на кота +/-0.00) – 42.54 кв.м. Второ ниво (на кота +2.20) – 42.54 кв.м. Наличното обзавеждане – включено в цената. Чудесен имот с инвестиционна цел.

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж, в близост до главната пешеходна зона на града, Община Благоевград и други държавни институции и магазини. Улицата е с голям човекопоток, в близост са разположени множество търговски помещения. Състои от търговска част, складово помещение, санитарен възел.