Гарсониера за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Жилището е локализирано в района на Община Благоевград и централната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, кухня, хол и спалня, с излаз към тераса, с обща площ на имота – 60 кв.м. Продава се с наличното обзавеждане.

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград. Жилището е разположено на среден етаж в добре поддържана тухлена сграда. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса и баня със санитарен възел. Намира се в близост до площад „Македония“ и главната пешеходна зона на града. Апартамента се продава с наличното обзавеждане.

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Жилището е локализирано в района на Американския университет и се състои от входно антре, кухня, хол, спалня, две тераси и баня със санитарен възел, с обща площ на имота– 79 кв.м. Сградата е с добре поддържани общи части и функциониращ асансьор. Продава се с наличното обзавеждане. Прилежащо мазе – 7.55 кв.м.

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Жилище с площ 75 кв. м. находящо се на главен булевард, в близост до Американски университет и Община Благоевград. Апартаментът разполага с две спални, дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, просторна гардеробна, остъклена тераса и коридор. Продава се с вградени кухненски шкафове, керамични котлони и абсорбатор, баня с вана, напълно оборудван дрешник с шкафове и венецианска мазилка. Апартамента е в отлично състояние - с ламиниран паркет във всички стаи, вътрешна изолация с гипсокартон и вата, предлагащи топлина и уют.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в нова жилищна кооперация – с АКТ 16, контролиран достъп и функциониращ асансьор, локализирана на метри от пешеходната алея, детска градина, хранителен магазин. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и две тераси, с обща площ на имота от 83 кв.м. Много добро общо състояние – външна топлоизолация, тавани – вътрешна топлоизолация с вата и гипсокартон.

Непреходен тристаен апартамент до КЛЮЧ в идеален център на гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент до КЛЮЧ в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана на метри от хотел „Ален мак“. Разпределение: коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, две тераси. Площ: 74 кв.м. (светло). Състояние: под – ламинат, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; тавани – вътрешна топлоизолация, положен латекс; дограма – PVC; баня с тоалетна – теракот, фаянс; ел. и ВиК инсталации - подменени; тераси – теракот; монтирани входна и интериорни врати. Отремонтиран покрив на цялата сграда. Прилежащо мазе към имота.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в тухлена жилищна кооперация. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и две тераси, с площ на имота от 94 кв.м. Много добро общо състояние: подменени ел. и ВиК инсталации; подменена дограма; вътрешна топлоизолация; поръчкови мебели. Бонус: мазе и таван.

Непреходен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Непреходен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в новосаниран жилищен блок – с контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 75.36 кв.м. Прилежащо мазе с площ – 3.67 кубични метра.

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград. Апартамент с площ 140 кв.м, находящ се на четвърти не последен жилищен етаж в тухлена жилищна сграда с работещ асансьор.
Жилището е слънчево и уютно и се състои от:
* антре;
* кухня;
* хол;
* три спални;
* два санитарни възела.
* тераса;
Жилището е за ремонт. Отлична локация. Прилежащо мазе и таван.

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се в новопостроена сграда с контролиран достъп и хидравличен асансьор, на метри от Мол Ларго и главната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс с излаз към тераса, спално помещение и баня със санитарен възел, с обща площ на имота – 61 кв.м. Степен на завършеност: стени – шпакловка, под – замазка, монтирана PVC дограма и входна врата. Бонус мазе.