Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището е с площ от 90 кв.м. и се състои от входно антре, кухня с трапезария, хол, две спални помещения, баня със санитарен възел и още един самостоятелен санитарен възел, една голяма тераса. Жилището е в добро състояние. Намира се на комуникативно място, в близост до Математическа и Езикова гимназия, детски заведения и площадки, супермаркет. Продава се с наличното обзавеждане. Свободно паркиране в района. Бонус мазе.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището е след основен ремонт и се състои от входно антре, кухня, спалня, хол с излаз към остъклена тераса и баня със санитарен възел. Намира се в саниран блок, с добре поддържани общи части и функциониращ асансьор, в близост до училища, детски заведения, магазини. Квартал с добре уредена инфраструктура. Чудесно семейно жилище или с цел инвестиция. Апартамента се продава без обзавеждането. Бонус мазе. Свободно паркиране в района.

Вътрешна тухлена гарсониера за продажба в к.в. Запад на гр. Благоевград.

Вътрешна тухлена гарсониера за продажба в к.в. Запад на гр. Благоевград. Жилището се състои от разпределителен коридор, дневна, кухня, баня със санитарен възел и тераса. Прилежащо мазе включено в цената. Блока се обслужва с асансьор. В близост са разположени училища, детски градини и площадки. Паркирането в района е свободно.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок – с функциониращ асансьор и контролиран достъп, локализиран в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Неофит Рилски“. Жилището се състои от коридор, кухня, хол, спалня и баня със санитарен възел, с обща площ на имота от 48 кв.м. Възможност за паркиране.

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок, находящ се в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Н. Рилски“ и автогара. Състои се от антре, кухня с тераса, спалня и баня със санитарен възел с обща площ на имота от 37.29 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Предназначение на имота: „ателие за творческа дейност“.

Тристаен апартамент в добре поддържан блок за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград.

Тристаен апартамент в добре поддържан блок за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Апартаментът е ситуиран на девети не последен етаж с площ от 72 кв. м. и се състои от: коридор, кухня, две спални,тераса,тоалетна и баня с WC. Състояние: настилки-ламинат и теракот на пода; стени – шпакловка с положен латекс; ПВЦ дограма.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментът се намира в един от предпочитаните райони на Благоевград. В близост до Математическа и Езикова гимназии, детска градина, магазини, автогара.

Слънчева гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Запад на град Благоевград

Слънчева гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Запад на град Благоевград, в близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“, Спортен интернат, училища, магазини. Жилище с площ от 40 кв.м., намиращо се на девети етаж, обслужвано с асансьор. Състои се от коридор, кухня, хол, тераса с излаз от двете стаи, баня със санитарен възел. Апартамента е с PVC дограма, под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс. Мазе, включено в цената.

Гарсониера за до 3-ма души под наем в кв. Запад на гр.Благоевград

Гарсониера за до 3-ма души под наем в кв. Запад на гр.Благоевград. Намира се на 4-ти непоследен етаж в сграда с функциониращ асансьор, локализирана до ЕГ/МГ/V-ти корпус на ЮЗУ. Състои се от антре, кухня, спалня и баня с тоалетна. Кухнята е оборудвана с печка с абсорбатор, хладилник, пералня, трапезна маса със столове, диван и едно единично легло. Спалнята е обзаведена с две единични легла, гардероб, секция и бюро със стол. Възможност за паркиране.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград, в близост до Студентските общежития на ЮЗУ "Неофит Рилски". Жилище с площ 50 кв.м., находящо се на четвърти не последен жилищен етаж, в сграда ново строителство с добре поддържани общи части и с разрешително за ползване /Акт 16/. Апартаментът се състои от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня с тераса, баня с тоалетна, завършено и напълно обзаведено, готово за живеене или отдаване под наем. Прилежащо мазе към апартаментът с площ 6 кв. м.

Двустаен апартамент под наем в квартал Запад на град Благоевград

Двустаен апартамент под наем в квартал Запад на град Благоевград. Жилището се намира на непоследен етаж в саниран блок, близо до Югозападен университет „Неофит Рилски“. Състои се от кухненски бокс, хол, спалня- с излаз към тераса и санитарен възел с баня. Кухнята е оборудвана с готварска печка, хладилник, пералня. Хола е обзаведен с диван, холна секция и гардероб. Спалнята е обособена с две единични легла,шкафчета и гардероб. Апартамента е подходящ както за ученици и студенти, така и за семейство.