Южен двустаен апартамент за продажба в центъра на ж.к. Еленово.

Южен двустаен апартамент за продажба в центъра на ж.к. Еленово. Жилището е вътрешно, находящо се на втори жилищен етаж, блок № 31. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня със санитарен възел и тераса, всички с южно изложение. Чудесно местоположение, до 8 СОУ Арсени Костенцев, детска градина, хранителен магазин, автобусна спирка, заведения и др. Паркирането в района е свободно. В цената е включено мазе.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на втори етаж в саниран блок – с контролиран достъп и функциониращ асансьор, локализиран в близост до автобусна спирка, магазини, детска градина, училище. Жилището се състои от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 62.76 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащи: мазе с площ 3.34кв.м.

Oбзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Oбзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на 4-ти /непоследен/ етаж от нова сграда с акт 16. Жилище с площ 72 кв.м. състоящо се от коридор, кухня с трапезария в едно общо помещение, спалня, баня и тераса. Жилището е с изцяло южно изложение и се продава с цялото налично обзавеждане и оборудване. Прилежащо мазе към апартамента.

Oбзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Oбзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на 5-те /непоследен/ етаж от нова сграда с акт 16, с луксозно завършени общи части и асансьор. Жилището е със следното разпределение коридор, спалня, всекидневна с кухненски бокс, баня с тоалетна и огромна тераса 40кв.м. Продава се с цялото налично обзавеждане и оборудване.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16, контролиран достъп и добре поддържани общи части. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и две тераси, с обща площ на имотът от 100 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, теракот; стени – венецианска мазилка, шпакловани с положен латекс; дограма – PVC, баня и санитарен възел – 100% завършени, монтиран слънчев колектор. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в панелен блок, локализиран в района на „Шатрата“. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня, тоалетна, мокро помещение и тераса, с обща площ на имота от 75.73 кв.м. Прилежащо мазе. Находящите се в близост VIII-мо СУ „Арсений Костенцев“, автобусни спирки, магазини и свободна паркинг зона, са чудесна предпоставка за основно семейно жилище.

Гарсониера за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж, в добре поддържан панелен блок и работещ асансьор. Състои се от входно антре, кухня с излаз към остъклена тераса, спалня и баня със санитарен възел, с обща площ на имота от 40 кв.м. Прилежащо мазе към имота. Апартамента се намира в близост до автобусна спирка, магазини и училище.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 77 кв.м. Жилището е в добро общо състояние. Локализирано в района на гарата, Лидл и на минути от центъра на града. Свободно паркиране в района.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на тихо и спокойно място, в близост до автобусна спирка, магазини, детски заведения и площадки. Жилището е разположено на среден етаж, в новопостроена жилищна сграда. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса и баня със санитарен възел. Продава се с наличното обзавеждане. Прилежащо мазе към имота. Възможност за закупуване и на паркомясто.

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Жилище, находящо се на трети етаж в панелен блок обслужван с асансьор, в близост до VIII СУ Арсени Костенцев. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня със санитарен възел и тераса, с обща площ на имота от 58 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, теракот; стени – латекс; дограма – PVC. Продава се трайно прикрепените мебели. Прилежащо мазе включено в цената.