Гарсониера до КЛЮЧ в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Гарсониера до КЛЮЧ в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок – с контролиран достъп и асансьор. Състои се от входно антре, кухня, стая, баня с тоалетна и остъклена тераса, с обща площ на имота от 40 кв.м. Състояние: под – ламинат, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; дограма – PVC; външна топлоизолация. Прилежащо мазе към имота.

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на непоследен жилищен етаж в добре поддържан саниран панелен блок – с контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, тоалетна, мокро помещение и остъклена тераса, с обща площ на имота от 83 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащо мазе към имота.

Тристаен мезонет за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Тристаен мезонет за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Жилището е разположено в нова жилищна сграда с красива фасада и поддържани общи части.
Апартаментът е с площ от 113 кв. и със следното разпределение:
* първо ниво- дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC, тераса;
* второ ниво- спалня, баня с WC.
Степен на завършеност:
* под - замазка; * стени и тавани - мазилка; * ПВЦ дограма; * ВиК до тапа; * ел. инсталация до точка;
Бонус мазе.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок на кв. Еленово на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок на кв. Еленово на гр. Благоевград. Жилището се намира на втори жилищен етаж от шест етажен жилищен блок. Жилището се състои от разпределителен коридор, хол, спалня с тераса, кухня с усвоена тераса и баня със санитарен възел. Намира се в напълно развит район, в близост до VIII-мо училище, плувен комплекс „Пирин”, детска градина и магазини. Паркирането в района е свободно.

Слънчев двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на град Благоевград

Слънчев двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на град Благоевград. Намира се в новопостроена жилищна сграда, с добре поддържани общи части и АКТ 16, в близост до автобусна спирка, училище, детски площадки, супермаркет. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня с излаз към тераса и баня със санитарен възел, с обща площ на имота – 50.84 кв.м. Продава се с наличното обзавеждане. Бонус мазе – 5 кв.м. Свободно паркиране в района.

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 66 кв.м. Прилежащо мазе към имота.

Парцел с платени партиди ток и вода за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Парцел за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Парцелът е с площ от 495 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 40 %, максимален кинт – 1,5, минимално озеленяване 60 %, максимална кота корниз 10 м. Ток, вода, канал - в имота. БОНУС: партиди за ток и вода - включени в цената.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Магазинът се състои от търговска част и санитарен възел с обща ЗП от 21.86 кв. м. и самостоятелен склад с площ 12.80 кв. м.. Предлага се завършен до ключ, както следва: под - гранитогрес; стени -латекс; окачени тавани; завършен санитарен възел със санитария. Подходящо за всякакъв тип бизнес: магазин, офис и др. Отлична инвестиция.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Апартаментът е разположен на 3-ти жилищен етаж, в сграда ново строителство с АКТ 16, с площ 58 кв. м. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса с излаз от двете стаи, коридор. Продава се с цялото обзавеждане. Прилежащо мазе към апартамента включено в цената.

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Имот, с площ 1.258 дка, находящ се в района на х-л Омон. Ток, вода – в близост.