Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград - в близост до ЮЗУ Н. Рилски. Състои се от входно антре, санитарен възел, стая с две единични легла с матрак, голям гардероб трапезна маса с три стола. Остъклена тераса, където е изведен кухненския бокс, оборудвана с хладилник, печка и пералня. Продава се с цялото налично обзавеждане. Мазе включено в цената.

Едностаен апартамент за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Разположен на партерен етаж, в новопостроена жилищна сграда. Състои се от входно антре, баня със санитарен възел и стая. Състояние: стени – шпакловка, под – замазка, монтирана ПВЦ дограма и монтирана входна врата.

Боксониера под наем в широк център на град Благоевград

Боксониера под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на главен булевард, в близост до училища, детски заведения, магазини, парк. Състои се от входно антре,оборудван кухненски бокс, спален кът, голяма тераса и санитарен възел с баня.

Самостоятелна стая под наем в широк център на гр. Благоевград

Самостоятелна стая под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация, локализирана в района на плажа. Състои се от стая със самостоятелен санитарен възел. Обзаведена е с едно единично легло с матрак, бюро и двукрилен гардероб. Подходящо за настаняване на едно лице.

Слънчева гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.

Слънчева гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището се състои от стая оборудвана с комплект спалня и гардероб, мека мебел с подходяща маса, коридор, кухненски бокс оборудван с печка, хладилник, пералня, санитарен възел с баня и тераса .

Боксониера под наем в близост до хотел Мерида на гр. Благоевград.

Боксониера под наем в близост до хотел Мерида на гр. Благоевград. Стаята е със самостоятелен вход. Обзаведена е с две единични легла с матрак, гардероб, маса, телевизор, хладилник. Подходящо за студенти.

Партерна боксониера под наем в Широк център на гр. Благоевград.

Партерна боксониера под наем в Широк център на гр. Благоевград. Състои се от основно помещение, баня със санитарен възел и тераса. Основното помещение е обзаведено с едно единично легло, маса с два стола, трикрилен вграден гардероб.

Боксониера под наем в квартал Освобождение на гр. Благоевград.

 

Боксониера под наем в квартал Освобождение на гр. Благоевград. Жилището се състои от стая с две единични легла, санитарен възел. Подходящо за двама човека.