Двустаен апартамент за продажба в саниран блок на кв. Еленово на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок на кв. Еленово на гр. Благоевград. Жилището се намира на втори жилищен етаж от шест етажен жилищен блок. Жилището се състои от разпределителен коридор, хол, спалня с тераса, кухня с усвоена тераса и баня със санитарен възел. Намира се в напълно развит район, в близост до VIII-мо училище, плувен комплекс „Пирин”, детска градина и магазини. Паркирането в района е свободно.

Слънчев двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на град Благоевград

Слънчев двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на град Благоевград. Намира се в новопостроена жилищна сграда, с добре поддържани общи части и АКТ 16, в близост до автобусна спирка, училище, детски площадки, супермаркет. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня с излаз към тераса и баня със санитарен възел, с обща площ на имота – 50.84 кв.м. Продава се с наличното обзавеждане. Бонус мазе – 5 кв.м. Свободно паркиране в района.

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 66 кв.м. Прилежащо мазе към имота.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището е след основен ремонт и се състои от входно антре, кухня, спалня, хол с излаз към остъклена тераса и баня със санитарен възел. Намира се в саниран блок, с добре поддържани общи части и функциониращ асансьор, в близост до училища, детски заведения, магазини. Квартал с добре уредена инфраструктура. Чудесно семейно жилище или с цел инвестиция. Апартамента се продава без обзавеждането. Бонус мазе. Свободно паркиране в района.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Апартаментът е разположен на 3-ти жилищен етаж, в сграда ново строителство с АКТ 16, с площ 58 кв. м. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса с излаз от двете стаи, коридор. Продава се с цялото обзавеждане. Прилежащо мазе към апартамента включено в цената.

Непреходен двустаен апартамент до КЛЮЧ в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Непреходен двустаен апартамент до КЛЮЧ в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с функциониращ асансьор и АКТ 16, локализирана в район, подходящ за инвестиционни цели. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, баня със санитарен възел и две тераси, с обща площ на имота от 61.42 кв.м. В добро общо състояние: под – теракот; стени и тавани – шпакловани с положен латекс; дограма – PVC; баня с тоалетна – 100% завършена; външна топлоизолация. Мазе, с площ от 8.32 кв.м.

Обзаведен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена сграда, на четвърти последен етаж, до новият парк Бистрица. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, преходна спалня, баня с тоалетна и тераса. Мазе включено в цената.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград. Жилище с площ от 64 кв.м., разположено на четвърти етаж от шест етажен жилищен блок, обслужван от асансьор. Състои се от кухня, хол, спалня, баня и санитарен възел. Апартаментът се продава с цялото налично обзавеждане.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 68 кв.м. Възможност за реконструиране в апартамент с две спални и всекидневна с кухненски бокс. Мазе, с площ от 12 кв.м. - включено в цената.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от входно антре, кухня с излаз към тераса, хол и баня със санитарен възел. Намира се в близост до 7- мо училище „Кузман Шапкарев“, автогара, детски заведения, парк „ Бистрица“ и на минути от централната пешеходна зона на града. Апартамента е след основен ремонт.