Слънчево жилище с една спалня за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Слънчево жилище с една спалня за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Жилището е двустайно и се състои от кухненски бокс с дневна, спалня, баня с тоалетна, тераса. Продава се с трайно прикрепените мебели. Площ на имота е от 59 кв.м., прилежащо мазе включено в цената. Апартаментът е подходящ както за живеене, така и за отдаване под наем.

Непреходен апартамент с две спални за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Непреходен апартамент с две спални за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Двустайно, реконструирано в тристайно жилище, с квадратура от 63 кв.м., находящо се на НЕпоследен етаж в панелен блок. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Състояние: подови настилки; ламинат, теракот; стени; латекс, тапети; дограма; частично подменена с прилежащо мазе (3,45 кв.м.) към имота.

Непреходен двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Непреходен двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана в района на АУБГ и пазара. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 57.21 кв.м. Бонус: таванска стая с площ от 11.35кв.м.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба на бул. Св.св. Кирил и Методий в гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба на бул. Св.св. Кирил и Методий в гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16 и работещ асансьор. Разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса и баня с WC, с обща площ на имота от 86 кв.м. Възможност за реконструиране в тристайно жилище. Добро общо състояние: под- ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, баня с тоалетна – 100% завършена, дограма – PVC, външна топлоизолация. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Бонус – мазе.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в сграда ново строителство – с удостоверение за въвеждане в експлоатация от 2017 год (АКТ 16). Състои се от Г-образен коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 66.14 кв.м. Прилежащо мазе, с площ от 4.90 кв.м.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Намира се на първи жилищен етаж в сграда ново строителство – с удостоверение за въвеждане в експлоатация от 2017 год (АКТ 16). Състои се от Г-образен коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 66.14 кв.м. Прилежащо мазе, с площ от 4.90 кв.м.

Две обзаведени боксониери с АКТ16 за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Две обзаведени боксониери с АКТ16 за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Намират се в тухлена кооперация ново строителство,с добре поддържани общи части и работещ асансьор. Състои се от две непреходни нива, всяко от които е със самостоятелен санитарен възел. Първо ниво (на кота +/-11.20) – 27.53 кв.м с предназначение жилище апартамент. Второ ниво (на кота +13) – 28.21 кв.м с предназначение склад. Наличното обзавеждане – включено в цената. Чудесен имот с инвестиционна цел.

Двустаен апартамент за продажба до АУБГ в гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба до АУБГ в гр. Благоевград. Намира се на НЕпоследен етаж в сграда ново строителство – с АКТ16, контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и прекрасна панорамна тераса, с обща площ на имота от 106 кв.м. Възможност за закупуване на паркомясто в подземният гараж на сградата.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Апартаментът е разположен на 3-ти жилищен етаж, в сграда ново строителство с АКТ 16, с площ 58 кв. м.

Обзаведен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Обзаведен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена сграда, на четвърти последен етаж, до новият парк Бистрица. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, преходна спалня, баня с тоалетна и тераса. Мазе включено в цената.