Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград, в близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“

Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград, в близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“, Спортен интернат, училища, магазини. Жилище с площ от 34,79 кв.м., намиращо се на осми етаж, обслужвано с асансьор. Състои се от коридор, кухня с усвоена тераса, стая и баня със санитарен възел. Апартамента е с PVC дограма, под – ламинат и таракот, стени – с положен латекс. Мазе, включено в цената.

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира на четвърти не последен жилищен етаж в панелен блок с площ от 40 кв.м. Състои се от антре, кухня с усвоена тераса, спалня и баня с WC. Състояние: под – ламинат и таракот; стени шпакловка с положен латекс; дограма – ПВЦ.

Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград

Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Н. Рилски“ и автогара. Жилището се намира на шести не последен етаж в тухлен блок с работещ асансьор. Състои се от антре, кухня с тераса, спалня и баня със санитарен възел с обща площ на имота от 37.29 кв.м. Състояние: под – паркет, стени – тапети. Мазе, включено в цената.

Гарсониера до КЛЮЧ в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Гарсониера до КЛЮЧ в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се в добре поддржан саниран блок – с контролиран достъп и асансьор. Състои се от входно антре, кухня, стая, баня с тоалетна и остъклена тераса, с обща площ на имота от 40 кв.м. Състояние: под – ламинат, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; дограма – PVC; външна топлоизолация. Прилежащо мазе към имота.

Вътрешна гарсониера за продажба, разположена в широк център на гр. Благоевград.

Вътрешна гарсониера за продажба, разположена в широк център на гр. Благоевград. Жилището се намира в непосредствена близост до парк „Бистрица” и идеален център. Състои се от разпределителен коридор, дневна с излаз към тераса преустроена в кухня, спалня с тераса и баня със санитарен възел. Жилището е с чудесно местоположение, подходящо за отдаване под наем или семейно жилище. Продава се с цялото налично обзавеждане.

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок, находящ се в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Н. Рилски“ и автогара. Състои се от антре, кухня с тераса, спалня и баня със санитарен възел с обща площ на имота от 37.29 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Предназначение на имота: „ателие за творческа дейност“.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Първи партерен етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, спалня и баня с тоалетна. Възможност за самостоятелен вход. Прилежащи към имота: 50 кв.м. дворно място.

Слънчева гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Запад на град Благоевград

Слънчева гарсониера за продажба в саниран блок в кв. Запад на град Благоевград, в близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“, Спортен интернат, училища, магазини. Жилище с площ от 40 кв.м., намиращо се на девети етаж, обслужвано с асансьор. Състои се от коридор, кухня, хол, тераса с излаз от двете стаи, баня със санитарен възел. Апартамента е с PVC дограма, под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс. Мазе, включено в цената.

Гарсониера за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Състои се от антре, кухня, стая, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 43.00 кв.м. За ремонт. Прилежащо мазе.

Гарсониера за продажба в център на гр. Благоевград- близост до общежитията на AUBG.

Гарсониера за продажба в център на гр. Благоевград- близост до общежитията на AUBG. Жилището се намира на ул. “Крушево“на първи жилищен етаж в тухлена сграда с площ от 45 кв.м. Състои се от антре, кухня, спалня, тераса и баня с WC. Състояние: под – паркет в спалнята; ламинат в коридора; теракот в антрето; стени с положен латекс; дограма – ПВЦ. Жилището се продава с цялото налично обзавеждане.