Етаж от кооперация с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Етаж от кооперация с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Имот, разположен на целият трети етаж от тухлена жилищна кооперация, локализирана на метри от младежкия дом. Състои се от разпределителен коридор, кухня с трапезария, хол, три спални, три бани с WC и тераса, с площ на имотът от 126 кв.м. Добро общо състояние: под – дюшеме, теракот; стени – варова мазилка; дограма – двоен дървен стъклопакет. Прилежащи – мазе, с площ 20кв.м.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в нова жилищна кооперация – с АКТ 16, контролиран достъп и функциониращ асансьор, локализирана на метри от пешеходната алея, детска градина, хранителен магазин. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и две тераси, с обща площ на имота от 83 кв.м. Много добро общо състояние – външна топлоизолация, тавани – вътрешна топлоизолация с вата и гипсокартон.

Слънчев непреходен тристаен апартамент до ключ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Слънчев непреходен тристаен апартамент до ключ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с удостоверение за въвеждане в експлоатация (АКТ 16) от август 2008 год., функциониращ асансьор и поддържани общи части, локализирана в района на парк „Бистрица“. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, килер и две тераси – с излаз от всяка една от стаите, с обща площ на имота от 92.30 кв.м.(82кв.м. имот + 10.30кв.м. идеални части от общи части на сградата). Много добро общо състояние.

Апартамент с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Апартамент с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в нова тухлена жилищна кооперация – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 101.20 кв.м.

Тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, разположена на метри от идеален център, професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ и Mall Blagoevgrad. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня със санитарен възел и две тераси, с площ на имота от 93.49 кв.м. Мазе – включено в цената.

Обзаведен непреходен апартамент с ТРИ спални в ТОП център на гр. Благоевград

Обзаведен непреходен апартамент с ТРИ спални в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на ВТОРИ жилищен етаж в тухлена кооперация - монолитно строителство. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна и три тераси, с реална площ на имота от 92.62кв.м. плюс 6.19% идеални части. Много добро общо състояние: топлоизолация, ПВЦ-дограма, подменени ел. и ВиК инсталации, 100% завършена баня със санитария, под – ламинат, теракот, стени и тавани – шпакловани с положен латекс, изпълнен по проект интериор с поръчкови мебели.

Непреходен тристаен апартамент до парк „Бистрица“ с ГАРАЖ за продажба в гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент до парк „Бистрица“ с ГАРАЖ за продажба в гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана на метри от новоизграден парк, възлов булевард, автобусна спирка, училище. Състои се от разпределителен коридор, просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитария, мокро помещение и тераса, с чиста площ на имота от 102.50 кв.м. Бонус: гараж (17.30 кв.м.), мазе (5.85 кв.м.). Изградена инсталация за локално парно. Чудесно семейно жилище.

Две обзаведени боксониери с АКТ16 за продажба в широк център на гр. Благоевград

Две обзаведени боксониери с АКТ16 за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намират се в тухлена кооперация, локализирана в района на бул. Джеймс Баучер. Състои се от две непреходни нива, всяко от които е със самостоятелен санитарен възел. Предназначение: „склад за промишлени стоки и офис“. Първо ниво (на кота +/-0.00) – 42.54 кв.м. Второ ниво (на кота +2.20) – 42.54 кв.м. Наличното обзавеждане – включено в цената. Чудесен имот с инвестиционна цел.

Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград

Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в сграда с функциониращ асансьор и външна топлоизолация. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Всекидневната е обзаведена с печка, хладилник, пералня, диван с подходяща маса и секция. Спалнята разполага с легло тип спалня с матрак и гардероб. Отопление/охлаждане – посредством климатик.

Просторен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Просторен тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на трети етаж в тухлена жилищна сграда, локализирана в района на общината. Състои се от коридор, кухня, трапезария, хол, две спални, баня, тоалетна и три тераси, с обща площ на имота от 105 кв.м. Прилежащо мазе с площ от 10 кв.м.