Благоевград » Бялата висота

Под наем Двустаен апартамент

158 € 77 м2

Благоевград » Бялата висота

Под наем Двустаен апартамент

158 € 70 м2

Благоевград » Бялата висота

Под наем Тристаен апартамент

189 € 85 м2

Благоевград » Бялата висота

Под наем Тристаен апартамент

189 € 85 м2