Магазин на две нива за продажба в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград

Магазин на две нива за продажба в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се в новострояща се жилищна кооперация с АКТ за приемане на конструкцията (АКТ 14) от май 2018 год. Състои се от две нива – партерно, с площ от 20.18 кв.м. и сутерен (на кота -2.40м), с площ от 23.12 кв.м., свързани посредством вътрешно стълбище. Имотът е с витрина към главна улица. Възможност за гъвкав начин на плащане. Пусков срок: 2019 година.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж в сграда ново строителство – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня и тераса, с обща площ на имота от 61 кв.м.

Апартамент 108 кв.м. за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Апартамент 108 кв.м. за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се в новосаниран блок – с добре поддържани общи части и контролиран достъп. Състои се от разпределителен коридор, кухня, трапезария, хол, две спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна, мокро помещение, килер и тераса откъм хола. Възможност за реконструиране в апартамент с три спални, една от които със самостоятелен дрешник, хол, кухня и две бани. В добро общо състояние. Прилежащо мазе към имота. Свободно паркиране в района. Прекрасно семейно жилище!

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в добре поддържана сграда ново строителство – с АКТ 16. Състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, две спални, сервизно помещение и две тераси, с обща площ на имота от 91.37 кв.м. Много добро общо състояние. Жилището се продава с цялото обзавеждане и оборудване: вградени кухненски шкафове; вграден хладилник с хладилна камера „AEG Electrolux”, фурна „AEG Electrolux”, пералня „AEG Electrolux”,микровълнова „AEG Electrolux; климатици 3 бр.; 2 бр.

Продава се тристаен апартамент в саниран блок в кв. „Ален Мак” на гр. Благоевград

Продава се тристаен апартамент в саниран блок в кв. „Ален Мак” на гр. Благоевград. Разположено на втори етаж с площ от 74 кв.м. Състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Състояние: под – теракот и ламинат; стени и таван – гипсокартон с положен латекс; 100% завършена баня със санитария. Продава се с цялото налично обзавеждане. Намира се в близост до магазин, детска градина, училище.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата Висота на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата Висота на гр. Благоевград. Намира се на четвърти жилищен етаж в сграда ново строителство с АКТ16 – с добре поддържани общи части. Жилището се състои от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две непреходни спални, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 83 кв.м. Състояние: под – ламинат, теракот; стени – латекс; дограма – PVC; санитария – 100% завършена.Едно от спалните помещения на шпакловка и замазка. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Бонус: мазе.

Напълно обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв Ален мак в гр.Благоевград.

Напълно обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв Ален мак в гр.Благоевград. Жилището е с чиста жилищна площ от 63 кв.м., разположено на първи жилищен етаж, изцяло с външна и вътрешна изолация в сграда с добре поддържани общи части.

Тристаен апартамент за продажба, находящ се в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба, находящ се в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Жилището е с площ от 83,51 кв.м. и се състои от кухня, всекидневна, две спални, санитарен възел, санитарен възел с баня и тераса. Състояние: стени и таван с положен латекс; под – дюшеме и теракот; PVC дограма; слънчев колектор и камина на пелети. В цената е включено мазе с площ 5,16кв.м., както и наличното обзавеждане, без ел. уредите.

Гарсониера за продажба в кв. „Ален мак“ на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. „Ален мак“ на гр. Благоевград. Намира се на непоследен етаж в санирана сграда, обслужваща се с асансьор. Състои се от коридор, кухня, всекидневна, баня с WC и две тераси, с площ на имота 42 кв.м. Състояние: под – ламинат, стени и таван с положен латекс, PVC дограма. В цената са включени част от наличното обзавеждане и мазе.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран панелен блок. Състои се от Г-образен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и остъклена тераса, с обща площ на имота 65 кв.м. Прилежащо мазе към апартамента.