Сити пропъртис предлага за продажба тристаен апартамент находящ се в новострояща се луксозна сграда с акт 14, гр. Благоевград.

Описание

Сити пропъртис предлага за продажба тристаен апартамент в луксозна сграда с акт 16 в гр. Благоевград. Проекта се реализира от водеща строителна компания, гаранция за качество, както за строителното изпълнение, така и за използваните материали. Сградата е позиционирана в периферията на града, в близост до ЮЗУ“ Неофит Рилски“, в непосредствена близост до парк. Проектирана е изключително функционално, изцяло съобразена с удобството на живущите в нея. Апартаментите са с много добро разпределение и изложение- гледка юг и парк. Паркирането е решено с външни (открити и закрити) паркоместа. Предвидено е изграждането на детски кът в югоизточната част на прилежащия парцел, като теренът ще бъде заграден, озеленен по проект и с контролиран достъп.
Апартаментът е със застроена площ от 66.35 кв.м (с общи части 74.55 кв.м), разполага с коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, тераса, санитарен възел. Панорамни френски прозорци. Изглед - на юг и запад. Намира се на 1-ви етаж над партер. Има прилежащо мазе 2.25 кв.м. В цената са включени партидите към ЧЕЗ и ВиК.

Налични са още 11 тристайни апартамента ( от 74.55 кв.м. до 108.90 кв.м) и 3 студиа (51.25 кв.м), които разполагат със самостоятелно дворно пространство пред тях. Към всеки апартамент принадлежат и мазета с площ от (2.15 кв.м. до 3.40 кв.м.)Плащането се осъществява на вноски, съобразно етапа на строителство. Цени започващи от 850Е на кв.м.

За повече информация се свържете с нас на посочените телефони. Обява под реф. №42169

 

Удобства

  • Луксозен имот
  • Асансьор
  • С паркомясто
  • Ново строителство

Форма за запитване за оферта с реф. № 42169

Недвижими Имоти City Properties:

Избрани обяви за Тристаен апартамент за продан, Благоевград

Благоевград » Орлова Чука

Под наем Тристаен апартамент

62 000 € 87 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Тристаен апартамент

151 000 € 91 м2

Благоевград » Освобождение

Под наем Тристаен апартамент

80 900 € 95 м2