Мястото, където се срещат лукс и удобство!Сити пропъртис предлага за продажба студио находящо се в луксозна сграда с акт 16, гр. Благоевград.

имота е отдаден

Описание

Мястото, където се срещат лукс и удобство!Сити пропъртис предлага за продажба студио находящо се в луксозна сграда с акт 16, гр. Благоевград. Проекта се реализира от водеща строителна компания, гаранция за качество, както за строителното изпълнение, така и за използваните материали. Сградата е позиционирана в периферията на града, в близост до ЮЗУ“ Неофит Рилски“, в непосредствена близост до парк. Проектирана е изключително функционално, изцяло съобразена с удобството на живущите в нея. Апартаментите са с много добро разпределение и изложение- гледка юг и парк. Паркирането е решено с външни (открити и закрити) паркоместа. Предвидено е изграждането на детски кът в югоизточната част на прилежащия парцел, като теренът ще бъде заграден, озеленен по проект и с контролиран достъп.

Студиото е със застроена площ от 44.40 кв.м (с общи части 51.25 кв.м), разполага със самостоятелно дворно пространство. Разположено е на първи етаж, с разпределение- антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел. Панорамни френски прозорци. Изглед - на юг.

Налични са още 6 тристайни апартамента ( от 74.55 кв.м. до 108.90 кв.м) и 1 студиo (51.25 кв.м), които разполагат със самостоятелно дворно пространство пред тях. Към всеки апартамент принадлежат и мазета с площ от (2.15 кв. м. до 3.40 кв. м.)Предлагаме и съдействие при банково финансиране с преференциални условия. Цени, започващи от 850 Евро/кв.м.

За повече информация се свържете с нас на посочените телефони.Обява под реф. №42170

Форма за запитване за оферта с реф. № 42170

Недвижими Имоти City Properties:

Избрани обяви за Едностаен апартамент за продан, Благоевград

Благоевград » около Благоевград

Под наем Едностаен апартамент

45 000 € 46 м2

Благоевград » Освобождение

Под наем Едностаен апартамент

26 000 € 35 м2

Благоевград » около Благоевград

Под наем Едностаен апартамент

46 000 € 50 м2