Включване в строеж в модерна жилищна сграда в ж.к. Освобождение от доказан строител.

имота е отдаден

Описание

Включване в строеж в модерна жилищна сграда в ж.к. Освобождение от доказан строител. Строителството ще бъде извършено на южен склон  в спокоен район на ъгъла на ул. „Роден край” и ул. „Черно море”. В парцел от 2267 кв.м. вече е започнало строителство на две жилищни сгради с 45 апартамента (СГРАДА 1 -25 апартамента, СГАДА 2 – 20 апартамента),  30 външни парко места и 15 вътрешни парко места. Сградите са проектирани  с подземни паркоместа и пет жилищни етажа с  двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Предложението е за многостаен апартамент, разположен на първи жилищен етаж, състоящ се от разпределителен коридор, дневна с кухня, три спални, две бани със санитарен възел и тераса, мазе към апартамента включено в цената.
В изграждането на сградата са заложени най-съвременни материали, доставени от пазарните лидери в строителния бранш, осигурявайки удобствата и комфорта на жилищната среда с великолепен интериорен дизаин, с ниски енергийни разходи за отопление и охлаждане, а също луксозни общи части с асансьор и контролиран достъп. Степен на завършеност: подова замазка, положена фина мазилка на стените и таваните, ВиК- до тапа, Ел. - до точка, PVC дограма, външна топлоизолация, входна врата на апартамента, луксозно завършени общи части и асансьор. Срок за завършване на сградата март 2024 г.
Допълнително може да бъде закупен гараж или външно паркомясто.
Плащането на продажната цена е разсрочено, като предлаганите схеми на изплащане са различни. В сградата се предлагат двустайни апартаменти с квадратура от 57.12 кв.м. до 69,53 кв.м., тристайни от 81,13 кв.м. до 124,00 кв.м.  и многостайни от 138 кв.м. до 250 кв.м. За допълнителна информация за налични квадратури и разпределения, моля свържете се с отговорният брокер на моб. тел. 0893 626 441 – Владислав Ангелов.

Удобства

  • Контрол на достъп
  • Саниран
  • Луксозен имот
  • Асансьор
  • Паркинг
  • Двор
  • Ново строителство
  • Одобрен проект
  • Разрешително за строеж

Форма за запитване за оферта с реф. № 7636

Недвижими Имоти City Properties:

Избрани обяви за Многостаен апартамент за продан, Благоевград

Благоевград » Освобождение

Под наем Многостаен апартамент

98 400 € 126 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Многостаен апартамент

90 000 € 174 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Многостаен апартамент

125 000 € 156 м2