Тристаен апартамент под наем в широк център на град Благоевград

Тристаен апартамент под наем в широк център на град Благоевград. Локализиран в района на пазара и Американските общежития. Състои се от входно антре, кухня, хол с трапезария, две спални помещения, две тераси и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, сушилня. Хола е обзаведен с мека мебел и подходяща маса, секция и трапезна маса със столове. Спалнята е обзаведена с комплект спалня и гардероб. Втората спалня с единично легло и бюро.

Оборудвано заведение за продажба в широк център на гр. Благоевград

Оборудвано заведение за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация – с АКТ 16. Състои се от основно помещение, склад (със самостоятелен изход) и санитарен възел, с площ на имота от 76.86 кв.м. Общият капацитет на седящи места е 40 места. Има изградена вентилация и аспирация. Статут: кафе-аперитив. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Етаж от къща за продажба в широк център на град Благоевград

Етаж от къща за продажба в широк център на град Благоевград. Жилището е необзаведено и се състои от кухня и две спални помещения, санитарен възел с баня. Намира се на тиха и спокойна улица, в близост до училище, детска градина.

Непреходен двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Непреходен двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, локализирана в района на АУБГ и пазара. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 57.21 кв.м. Бонус: таванска стая с площ от 11.35кв.м.

Мезонет до КЛЮЧ с подземен ПАРКИНГ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Мезонет до КЛЮЧ с подземен ПАРКИНГ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в новопостроена сграда – с удостоверение за въвеждане в експлоатация от 2009 год. (АКТ 16) и функциониращ асансьор, локализирана на възлово място – на еднакво близко разстояние, както от централната част на града, така и от автогара/ЖП-гара. Имотът се разполага на две нива, свързани посредством вътрешно стълбище. Първо ниво, с площ от 76.40 кв.м., се състои от коридор, кухня с трапезария, просторна всекидневна, баня със санитарен възел и две тераси.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба на бул. Св.св. Кирил и Методий в гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба на бул. Св.св. Кирил и Методий в гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16 и работещ асансьор. Разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса и баня с WC, с обща площ на имота от 86 кв.м. Възможност за реконструиране в тристайно жилище. Добро общо състояние: под- ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, баня с тоалетна – 100% завършена, дограма – PVC, външна топлоизолация. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Бонус – мазе.

Aпартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Aпартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на жилището: входно антре, 3 спални, дневна с кухненски кът, баня с тоалетна и две тераси. Находящ се на 1 - ви жилищен етаж с площ от 108,08 кв. м. Апартамента се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна врата. Сградата, в която се намира апартамента е жилищна с офиси и магазини.

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на жилището: входно антре, 2 спални (една от които е със санитарен възел), дневна с кухненски кът, баня с тоалетна и две тераси. Находящ се на 1 - ви жилищен етаж с площ от 120,41кв. м. Апартамента се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна врата.

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на жилището: входно антре, 2 спални (една от които е със санитарен възел), дневна с кухненски кът, баня с тоалетна и тераса. Находящ се на 1 - ви жилищен етаж с площ от 107,54 кв. м. Апартамента се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна врата.

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент ново строителство за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на жилището: входно антре, 2 спални (една от които е със санитарен възел), дневна с кухненски кът, баня с тоалетна и две тераси. Находящ се на 1 - ви жилищен етаж с площ от 112,25 кв. м. Апартамента се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна врата.