Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в нова тухлена жилищна кооперация – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 101.20 кв.м.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в тухлена жилищна кооперация. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и две тераси, с площ на имота от 94 кв.м. Много добро общо състояние: подменени ел. и ВиК инсталации; подменена дограма; вътрешна топлоизолация; поръчкови мебели. Бонус: мазе и таван.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в санирана сграда, локализирана в района на алеята към парк „Бачиново“. Състои се от коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 80 кв.м. Свободно паркиране в района.

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Просторно жилище състоящо се от дневна с кухненски бокс, две спални, коридор, баня и тоалетна и две тераси. Намира се на 2-ри етаж в сграда ново строителство. Апартаментът се отдава напълно обзаведен с вградена кухненска уредба с всички необходими ел. уреди- печка, пералня, хладилник, абсорбатор, климатик, висока маса със столове, ниска маса с мека мебел. В спалня №1 са разположени две единични легла и гардероб, в спалня №2 е разположена комплект спалня с гардероб и нощни шкафчета.

Луксозен тристаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград

Луксозен тристаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград. Жилището се намира в непосредствена близост до градската градина и централната пешеходна зона на града. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс и излаз към тераса, две спални, самостоятелна тоалетна, баня със санитарен възел и мокро помещение. Кухненския кът е оборудван с вградени ел. уреди: печка, хладилник, пералня. В дневната е разположен диван с маса и трапезна маса със столове. Едната спалня е обзаведена с комплект спалня, гардероб, скрин.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в добре поддържана сграда ново строителство – с АКТ 16. Състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, две спални, сервизно помещение и две тераси, с обща площ на имота от 91.37 кв.м. Много добро общо състояние. Жилището се продава с цялото обзавеждане и оборудване: вградени кухненски шкафове; вграден хладилник с хладилна камера „AEG Electrolux”, фурна „AEG Electrolux”, пералня „AEG Electrolux”,микровълнова „AEG Electrolux; климатици 3 бр.; 2 бр.

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището се  състои от дневна с кухненски бокс, две спални и баня с WC. В дневната са разположени трапезна маса с четири стола, печка, пералня, хладилник. Спалните са обзаведени с по едно единично легло, гардероб и климатици. Жилището е разположено в непосредствена близост до ЮЗУ "Неофит Рилски", математическа гимназия.

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на метри от алеята, водеща към парк Бачиново и аквапарка. Състои се от входно антре, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса. Кухнята е оборудвана с хладилник, печка с абсорбатор, телевизор, трапезен диван и подходяща маса към него. Холът е обзаведен със секция с фотьойли и ниска маса. В спалните са разположени – легло тип спалня, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка и климатик. Паркиране в района – свободно.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на ВТОРИ жилищен етаж в тухлена кооперация, локализирана в района на VII-мо СОУ „Кузман Шапкарев“. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна, с обща площ на имота от 53.77 кв.м. Имотът е реконструиран в Непреходен тристаен – от двустаен. Прилежащо мазе, с площ от 1.77 кв.м.

Завършен и обзаведен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград.

Завършен и обзаведен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Жилището е разположено на втори жилищен етаж в сграда ново строителство. Състои се от дневна с кухня, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Продава се обзаведен с всички налични мебели и електрически уреди.