Склад под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Склад под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на партер в сграда старо строителство с контролиран достъп и място за паркиране. Състои се от помещение с офис и санитарен възел с площ 200кв.м.

Склад с офис под наем в гр. Кочериново.

Склад с офис под наем в гр. Кочериново. Намира се на партер, с лесен достъп. Склада е с площ от 580 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Последно е работило като цех. Цената е с ДДС.

Склад под наем в промишлената зона – Зелендолско шосе на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона – Зелендолско шосе на гр. Благоевград. Сграда ново строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 700 кв.м., с обособен офис в него с площ от 40 кв. м.. Трифазен ток. Има място за паркиране. Последно е работило като склад за хранителни стоки. Цената е без ДДС.

Склад под наем в промишлената зона – Покровнишко шосе на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона – Покровнишко шосе на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 450 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Последно е работило като цех. Цената е без ДДС.

Помещение под наем в широк център на град Благоевград

Помещение под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на партер, с лесен достъп и място за паркиране. Състои се от едно голямо помещение и няколко по- малки, самостоятелен санитарен възел. Трифазен ток.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 350 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 170 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на 2 – ри етаж, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 420 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.

Склад под наем в квартал Струмско на гр. Благоевград.

Склад под наем в квартал Струмско на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 200 кв.м., + два офиса и санитарен възел. Трифазен ток. Има място за паркиране с площ от 500 кв.м. Има изграден навес около 50 кв.м.. Последно е работило като склад. Цената е без ДДС.