Двустаен апартамент под наем в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Намира се на 2 - ри етаж в сграда ново строителство с функциониращ асансьор. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня трапезна маса със столове и две единични легла. Стаята е обзаведена с легло тип спалня – с матрак и гардероб.

Обзаведена гарсониера за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Обзаведена гарсониера за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Състои се от входно антре, кухня, стая, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 39.70 кв.м. Стаята е преградена, с цел – реконструкция на имота в двустаен. Монтирана камина на твърдо гориво с радиатори във всяка стая. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащо мазе.

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира на непоследен етаж, в саниран блок. Състои се от входно антре, кухня - с излаз към тераса, спалня, мокро помещение и баня със санитарен възел. Апартамента е за основен ремонт. Свободно паркиране в района. Бонус мазе.

Двустаен апартамент под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира в нова сграда, в близост до автобусна спирка и супермаркет. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, микровълнова. В дневната е разположен диван с холна маса и трапезна маса със столове. Спалнята е обзаведена с комплект спалня, гардероб и нощни шкафчета. Отопление / охлаждане – посредством климатик. Свободно паркиране в района.

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира на четвърти не последен жилищен етаж в панелен блок с площ от 40 кв.м. Състои се от антре, кухня с усвоена тераса, спалня и баня с WC. Състояние: под – ламинат и таракот; стени шпакловка с положен латекс; дограма – ПВЦ.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Жилището е разположено на среден етаж, в саниран блок с работещ асансьор. Състои се от входно антре, кухня с излаз към малка остъклена тераса, спалня, хол с излаз към голяма тераса и баня със санитарен възел. Жилището е за основен ремонт. Свободно паркиране в района. Бонус мазе.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Непреходно жилище, състоящо се от разпределителен коридор, кухня с излаз към остъклена тераса, просторен хол с излаз към втора по- голяма остъклена тераса, две спални, баня със санитарен възел и самостоятелен санитарен възел. Продава се с наличното обзавеждане. Към апартамента има прилежащо мазе. Възможност за свободно паркиране в района.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Орлова чука на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в добре поддържан саниран блок с контролиран достъп. Непреходно жилище, състоящо се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две остъклени тераси, с площ на имота 85 кв. м. Състояние: външна топлоизолациоя, подменена ПВЦ дограма, подменени ВиК щтрангове. Прилежащо мазе. Възможност за паркиране.

Апартамент с три спални под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград.

Апартамент с три спални под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, три спални помещения, баня със санитарен възел и мокро помещение. Дневната  е обзаведена с трапезна маса с ъглов диван, печка, хладилник, пералня. Спалня 1 и 2 са оборудвани със спалня, гардероб. Спалня 3 е обзаведена с две единични легла и гардероб. Отоплението на жилището е решено посредством камина на пелети.

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград.

Гарсониера за продажба в ж.к. Орлова Чука на гр. Благоевград. Имот, находящ се на първи етаж в саниран панелен блок. Състои се от антре, кухня с тераса, стая, баня със санитарен възел с квадратура на жилището от 43,15 кв.м. Прилежащо мазе – 6,07 кв.м.