Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково. Намира се в близост до центъра на селото, на тихо място с лесен достъп. Къщата е с разгъната застроена площ от 190 кв.м., разположена върху парцел, с площ 600 кв.м. Къщата е в строеж и се продава в състоянието й към момента. Има всички разрешителни и одобрени проекти. Вода, ток, канализация. Състои се от 1-во ниво: входно антре с дрешник, кухня, хол и санитарен възел. Второ ниво: три спални помещения, две веранди и санитарен възел.

Парцел за продажба в с. Българчево

Парцел за продажба в с. Българчево. Парцелът е с площ от 755 кв.м, чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м. В близост до ток, вода ,канал.

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево. Парцела е с площ от 755 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: ЗП. 101 кв.м, РЗП 160 кв.м. Имотът е разположен на два асфалтови пътя.  БОНУС: партиди за ток - включени в цената.

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил. Парцел, с площ от 660 кв.м., с изградена тухлена къща, със застроена площ на етаж 39 кв.м. Къщата се състои от сутерен и два жилищни етажа. Ток, вода, канал – в имота.

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Имот, с площ 1.258 дка, находящ се в района на х-л Омон. Ток, вода – в близост.

Промишлено помещение за продажба в района на град Благоевград

Промишлено помещение за продажба в района на град Благоевград. Състои се от три самостоятелни халета, фургон за охрана, санитарен възел, изградени върху парцел с площ 2500 кв.м. Последно базата е функционирала за добив на въглища. Имота се продава с наличното оборудване.

 

Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково

Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково. Къщата е с РЗП от 450 кв.м. и е със следното разпределение: На първия етаж са разположени кухня с всекидневна, две спални помещения, три бани със санитарни възела. На втория етаж се намират две спални, два дрешника, килер, баня с тоалетна. Отоплението на къщата е решено посредством локално парно с камина. Парцелът е с площ от 518 кв.м като е облагороден с овощни дръвчета и има наличен бунар. В задната част на двора са разположени барбекю, тоалетна и складово помещение.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград. Имот, с площ от 868 кв.м., с постройка – каменна зидария, навес с плоча и бетонен басейн – тип рибарник. Парцел с ток, вода и канал, разположен в подножието на борова гора. Чудесен за построяване на еднофамилна къща или вила за отдих.

Склад с офис под наем в гр. Кочериново.

Склад с офис под наем в гр. Кочериново. Намира се на партер, с лесен достъп. Склада е с площ от 580 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Последно е работило като цех. Цената е с ДДС.