Двуетажна къща ново строителство за продажба в с.Бараково., на 7 км. от Благоевград

Двуетажна къща ново строителство за продажба в с.Бараково., на 7 км. от Благоевград. Разположена е на тихо и спокойно място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 240 кв.м., разпределени по следния начин: Първо ниво на къщата е с площ от 120 кв.м., като са разположени всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел. Вторият етаж е със следното разпределение: три спални, всяка от които със самостоятелен санитарен възел и тераса.

Двуетажна масивна сграда с прилежаща земя за продажба на около 12 км. от гр. Благоевград

Двуетажна масивна сграда с прилежаща земя за продажба на около 12 км. от гр. Благоевград. Състои се от две нива, разпределени по следният начин: Първо ниво - функциониращ магазин за хранителни стоки със складово помещение и санитарен възел; напълно обзаведен ресторант, оборудвана кухня, две складови помещения, санитарен възел; стая за отдих/офис със самостоятелен санитарен възел. Второ ниво – възможност за реконструиране във всекидневна с кухненски бокс, три спални и два санитарни възела.

Урегулиран поземлен имот за продажба в с. Изгрев, общ. Благоевград

Урегулиран поземлен имот за продажба в с. Изгрев, общ. Благоевград. Имот, с площ 1547 кв.м., с лице към асфалтиран път. Всички комуникации – в непосредствена близост. Чудесен за построяване на многофамилна къща.

ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ за продажба в близост до гр. Благоевград

ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ за продажба в близост до гр. Благоевград. Предназначение: ”ФУРНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ”, ведно с прилежаща земя. Обектът представлява самостоятелна монолитна сграда, разположена на едно ниво, с уредени инфраструктурни и улични регулационни граници и комуникации, със следните характеристики: площ на парцела: 1000 кв.м., едноетажна - масивна производствена сграда, с РЗП: 172,40 кв.м. , височина на тавани: 3.50 метра, трифазен / монофазен ток - с индивидуална партида, ВиК инсталация - с индивидуална партида, канализация.

Земеделски имот за продажба в село Покровник, общ. Благоевград

Земеделски имот за продажба в село Покровник, общ. Благоевград. Имотът е с правоъгълна форма и големина от 2000 кв.м.,в близост до асфалтов път и на 4 км. от гр. Благоевград.

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково. Намира се в близост до центъра на селото, на тихо място с лесен достъп. Къщата е с разгъната застроена площ от 190 кв.м., разположена върху парцел, с площ 600 кв.м. Къщата е в строеж и се продава в състоянието й към момента. Има всички разрешителни и одобрени проекти. Вода, ток, канализация. Състои се от 1-во ниво: входно антре с дрешник, кухня, хол и санитарен възел. Второ ниво: три спални помещения, две веранди и санитарен възел.

Парцел за продажба в с. Българчево

Парцел за продажба в с. Българчево. Парцелът е с площ от 755 кв.м, чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м. В близост до ток, вода ,канал.

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево

Парцел с проект за еднофамилна къща за продажба в с. Българчево. Парцела е с площ от 755 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: ЗП. 101 кв.м, РЗП 160 кв.м. Имотът е разположен на два асфалтови пътя.  БОНУС: партиди за ток - включени в цената.

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил. Парцел, с площ от 660 кв.м., с изградена тухлена къща, със застроена площ на етаж 39 кв.м. Къщата се състои от сутерен и два жилищни етажа. Ток, вода, канал – в имота.