Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград

Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград. С витрина към главен булевард, на партерен етаж в нова жилищна кооперация. Състои се от търговска площ (16 кв.м.) и самостоятелен санитарен възел. Състояние: под – ламинат, стени – шпакловани, витрина – PVC.

Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград

Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград. С витрина към главен булевард, на партерен етаж в нова жилищна кооперация. Състои се от търговска площ (110 кв.м.), складово помещение (25 кв.м.) и самостоятелен санитарен възел. Състояние: под – ламинат, стени – шпакловани, витрина – PVC.

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се на партерно ниво, в близост до други търговски обекти. Състои се от търговска част с площ от 93 кв. м., складово помещение с площ от 23 кв. м. и санитарен възел. Степен на завършеност: стени – латекс, под - теракот, окачен таван, завършен санитарен възел.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Магазинът се състои от търговска част и санитарен възел с обща ЗП от 21.86 кв. м. и самостоятелен склад с площ 12.80 кв. м.. Предлага се завършен до ключ, както следва: под - гранитогрес; стени -латекс; окачени тавани; завършен санитарен възел със санитария. Подходящо за всякакъв тип бизнес: магазин, офис и др. Отлична инвестиция.

Партерно помещение под наем в широк център на град Благоевград

Партерно помещение под наем в широк център на град Благоевград. Разположено е на главен булевард, в близост до други търговски обекти. Състои се от просторна търговска част, склад и санитарен възел, обща площ на имота 55 кв.м.

Партерно помещение под наем в широк център на град Благоевград

Партерно помещение под наем в широк център на град Благоевград. Разположено е на главен булевард, в близост до други търговски обекти. Състои се от просторна търговска част, второ помещение, склад и санитарен възел, обща площ на имота 83 кв.м.

Партерно помещение под наем в кв. Струмско на гр. Благоевград

Партерно помещение под наем в кв. Струмско на гр. Благоевград. Разположено е на главна улица, в близост до други търговски обекти. Състои се от три зали, склад и санитарен възел, обща площ на имота 120 кв.м.

Партерно помещение под наем в квартал Струмско на град Благоевград

Партерно помещение под наем в квартал Струмско на град Благоевград. Състои се от търговска част и санитарен възел, с обща площ 50 кв.м.

Магазин под наем в идеален център на гр. Благоевград

Магазин под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация с АКТ 16, локализирана в района на градската градина. Състои се от търговска площ и самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 18 кв.м. С витрина към оживена улица, находяща се в близост до държавни и общински учреждения.

Партерно помещение под наем в идеален център на град Благоевград

Партерно помещение под наем в идеален център на град Благоевград. Намира се в новопостроена сграда, в близост до всички държавни институции. Състои се от търговска част, склад и санитарен възел, обща площ на имота 50 кв.м.