Урегулиран поземлен имот за продажба в с. Изгрев, общ. Благоевград

Урегулиран поземлен имот за продажба в с. Изгрев, общ. Благоевград. Имот, с площ 1547 кв.м., с лице към асфалтиран път. Всички комуникации – в непосредствена близост. Чудесен за построяване на многофамилна къща.

УПИ с открита строителна площадка в кв. Изгрев на гр. Благоевград

УПИ с открита строителна площадка в кв. Изгрев на гр. Благоевград. Парцелът е с площ от 400 кв.м, сградата, която е проектирана в парцела е със застроена площ от 108,02 кв.м на два етажа с общо РЗП 269,12 кв.м. Ток и вода в имота. Възможност за закупуване на съседен имот с площ 852 кв. м. с предназначение земеделски.

Парцел за продажба в кв. Изгрев на гр. Благоевград

Парцел за продажба в кв. Изгрев на гр. Благоевград. Парцела е с площ от 511 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 30 %, максимален кинт – 1,5, минимално озеленяване 50 %, максимална кота корниз 10 м.

Реновирана двуетажна еднофамилна къща за продажба в кв. Изгрев на гр.Благоевград

Реновирана двуетажна еднофамилна къща за продажба в кв. Изгрев на гр.Благоевград. Разполага с отлично местоположение - на тихо място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 150 кв.м, разположена в парцел с площ 450 кв. м. Разпределение:

- първи етаж с площ 75 кв. м. се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария с излаз към двора, стълбищна клетка;

- на втори етаж с площ 75 кв. м. са разпределени две спални, един санитарни възела, тераси.

Урегулиран поземлен имот за продажба в с.Изгрев.

Урегулиран поземлен имот за продажба в с.Изгрев. Парцела е с площ от 852 кв.м., с лице на асфалтов път 32 м. Всички комуникации са в непосредствена близост. Чудесен за построяването на еднофамилна къща.