Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград. Апартамент с площ 140 кв.м, находящ се на четвърти не последен жилищен етаж в тухлена жилищна сграда с работещ асансьор.
Жилището е слънчево и уютно и се състои от:
* антре;
* кухня;
* хол;
* три спални;
* два санитарни възела.
* тераса;
Жилището е за ремонт. Отлична локация. Прилежащо мазе и таван.

Tристаен апартамент под наем, находящ се в идеален центъра на гр. Благоевград

Tристаен апартамент под наем, находящ се в идеален центъра на гр. Благоевград. Жилището е с площ от 100 кв. м., и се състои от антре, просторна всекидневна с кухня и трапезария, тераса, две спални, санитарен възел и втори санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с мека мебел, трапезна маса с шест стола, кухнята е оборудвана с готварска печка с керамични котлони и абсорбатор, микровълнова фурна, хладилник с фризер, съдомиялна, пералня. Спалните помещения са обзаведени с комплект спалня, скрин и гардероб.

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се в новопостроена сграда с контролиран достъп и хидравличен асансьор, на метри от Мол Ларго и главната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс с излаз към тераса, спално помещение и баня със санитарен възел, с обща площ на имота – 61 кв.м. Степен на завършеност: стени – шпакловка, под – замазка, монтирана PVC дограма и входна врата. Бонус мазе.

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се в новопостроена сграда с контролиран достъп и хидравличен асансьор, на метри от Мол Ларго и главната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, с излаз към тераса, спално помещение и баня със санитарен възел, с обща площ на имота – 51 кв.м. Степен на завършеност: стени – шпакловка, под – замазка, монтирана PVC дограма и входна врата. Бонус мазе.

Обзаведен офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Обзаведен офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж в сграда ново строителство, локализирана в района на Областна и Общинска администрации. Състои се от едно работно помещение със самостоятелен санитарен възел и тераса, с обща площ на имота от 35 кв.м. Обзаведен с три бюра със столове и рафтове. Отопление/охлаждане – посредством климатик.

Търговски обект под наем в идеален център на гр. Благоевград

Търговски обект под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна кооперация, локализирана в района на Общинска и Областна администрация. Състои се от две работни помещения със самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 30 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, дограма – PVC.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна кооперация, локализирана в района на Общинска и Областна администрация. Състои се от две работни помещения със самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 30 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, дограма – PVC.

Двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград. Намира се в новопостроена жилищна сграда, с добре поддържани общи части, локализиран в района на II ОУ „ Димитър Благоев“ и централната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, кухненски бокс с трапезария, спалня и баня с тоалетна. Кухненския кът е оборудван с печка, абсорбатор, хладилник, пералня, ъглов диван с трапезна маса и столове. Спалнята е обзаведена с две единични легла и гардероб.

Двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград

Двустаен апартамент под наем в идеален център на град Благоевград. Намира се на минути от Мол Ларго и главната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски кът, спално помещение с излаз към голяма тераса, баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, абсорбатор, хладилник, пералня, трапезна маса със столове и единично легло. В спалнята са разположени две единични легла, гардероб. Отопление / охлаждане – посредством климатик. Свободно паркиране в района.

Гарсониера под наем в идеален център на град Благоевград

Гарсониера под наем в идеален център на град Благоевград. Намира се на метри от Мол Ларго и главната пешеходна зона на града. Състои се от кухненски кът с дневна, спалня, стая за гости и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудван с печка, абсорбатор, хладилник, пералня. В дневната е разположен диван с маса. Спалнята е обзаведена с легло персон и половина, вградени гардероби, LCD телевизор. Втората спалня е обзаведена с единично легло и гардероб. Отопление/охлаждане посредством климатик, също така има и подово отопление във всички стаи.