Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището е с площ от 90 кв.м. и се състои от входно антре, кухня с трапезария, хол, две спални помещения, баня със санитарен възел и още един самостоятелен санитарен възел, една голяма тераса. Жилището е в добро състояние. Намира се на комуникативно място, в близост до Математическа и Езикова гимназия, детски заведения и площадки, супермаркет. Продава се с наличното обзавеждане. Свободно паркиране в района. Бонус мазе.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището е след основен ремонт и се състои от входно антре, кухня, спалня, хол с излаз към остъклена тераса и баня със санитарен възел. Намира се в саниран блок, с добре поддържани общи части и функциониращ асансьор, в близост до училища, детски заведения, магазини. Квартал с добре уредена инфраструктура. Чудесно семейно жилище или с цел инвестиция. Апартамента се продава без обзавеждането. Бонус мазе. Свободно паркиране в района.

Апартамент с две спални под наем в широк център на гр. Благоевград

Апартамент с две спални под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в сграда ново строителство – с контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от коридор, кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и панорамна тераса. Боксът е оборудван с печка, хладилник и пералня. Спалните разполагат с по две единични легла с матрак, гардероб, секция и маса със столове. Подходящ за настаняване до 4-ри лица.

Вътрешна тухлена гарсониера за продажба в к.в. Запад на гр. Благоевград.

Вътрешна тухлена гарсониера за продажба в к.в. Запад на гр. Благоевград. Жилището се състои от разпределителен коридор, дневна, кухня, баня със санитарен възел и тераса. Прилежащо мазе включено в цената. Блока се обслужва с асансьор. В близост са разположени училища, детски градини и площадки. Паркирането в района е свободно.

Двустаен апартамент под наем в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в саниран блок, локализиран в района на ЮЗУ „Неофит Рилски“, ЕГ/МГ гимназии. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня със санитарен възел и тераса. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня и микровълнова. Холът разполага с диван с подходяща маса и секция с телевизор. Спалнята е обзаведена с легло тип спалня и гардероб. Свободно паркиране в района.

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград.

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Апартаментът се състои от една спалня, кухня, баня с WC, една тераса. Жилището разполага с печка, хладилник, мека мебел и две единични легла.

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград.

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището се намира на втори етаж в сграда локализирана в близост до Езикова/Математическа гимназии и пети корпус на ЮЗУ „Неофит Рилски“. Апартаментът се състои от коридор, кухня, спалня и баня със санитарен възел. Спалнята е обзаведена с две единични легла, трикрилен гардероб и скрин с телевизор. Кухнята е оборудвана с трапезна маса със столове, печка, хладилник и пералня. Подходящо за студенти.

Апартамент с две спални под наем в кв. Запад на гр. Благоевград

Апартамент с две спални под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок – с функциониращ асансьор. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и две тераси, една от които – остъклена. Всекидневната разполага с трапезен диван с подходяща маса. Спалня едно разполага с две единични легла, гардероб и скрин с телевизор. Спалня две е оборудвана едно легло и скрин с телевизор. Възможност за закупуване на електроуреди.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок – с функциониращ асансьор и контролиран достъп, локализиран в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Неофит Рилски“. Жилището се състои от коридор, кухня, хол, спалня и баня със санитарен възел, с обща площ на имота от 48 кв.м. Възможност за паркиране.

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок, находящ се в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Н. Рилски“ и автогара. Състои се от антре, кухня с тераса, спалня и баня със санитарен възел с обща площ на имота от 37.29 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Предназначение на имота: „ателие за творческа дейност“.