Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 66 кв.м. Прилежащо мазе към имота.

Парцел с платени партиди ток и вода за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Парцел за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Парцелът е с площ от 495 кв.м., чудесен за построяването на еднофамилна къща с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 40 %, максимален кинт – 1,5, минимално озеленяване 60 %, максимална кота корниз 10 м. Ток, вода, канал - в имота. БОНУС: партиди за ток и вода - включени в цената.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Магазинът се състои от търговска част и санитарен възел с обща ЗП от 21.86 кв. м. и самостоятелен склад с площ 12.80 кв. м.. Предлага се завършен до ключ, както следва: под - гранитогрес; стени -латекс; окачени тавани; завършен санитарен възел със санитария. Подходящо за всякакъв тип бизнес: магазин, офис и др. Отлична инвестиция.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Апартаментът е разположен на 3-ти жилищен етаж, в сграда ново строителство с АКТ 16, с площ 58 кв. м. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса с излаз от двете стаи, коридор. Продава се с цялото обзавеждане. Прилежащо мазе към апартамента включено в цената.

Двустаен апартамент под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Жилище с площ от 60 кв.м., разположено на трети жилищен етаж в сграда ново строителство, обслужвана с асансьор. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Кухнята е оборудвана с всички необходими електроуреди – печка, пералня, хладилник, абсорбатор. Във всекидневната е разположен ъглов диван с подходяща маса. Спалнята е обзаведена с комплект спалня с нощни шкафчета, трикрилен гардероб.

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Земеделска земя за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Имот, с площ 1.258 дка, находящ се в района на х-л Омон. Ток, вода – в близост.

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград.

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Жилището е разположено на втори жилищен етаж в непосредствена близост до XI – училище и магазин CBA. Състои се от кухня, хол, две спални, баня, отделен санитарен възел и две тераси с квадратура от 76 кв.м. Мазе включено в цената.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград. Жилище с площ от 64 кв.м., разположено на четвърти етаж от шест етажен жилищен блок, обслужван от асансьор. Състои се от кухня, хол, спалня, баня и санитарен възел. Апартаментът се продава с цялото налично обзавеждане.

Склад под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Склад под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на партер в сграда старо строителство с контролиран достъп и място за паркиране. Състои се от помещение с офис и санитарен възел с площ 200кв.м.

Специализиран магазин за продажба на сладолед под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Специализиран магазин за продажба на сладолед под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Състои се се от търговска зала и санитарен възел. Предлага се с цялото налично обзавеждане и оборудване. Към имота има прилежащо складово помещение.