Боксониера под наем до ЮЗУ „Неофит Рилски“ на гр. Благоевград

Боксониера под наем до ЮЗУ „Неофит Рилски“ на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с външна топлоизолация, контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от коридор, голямо помещение, с обособен кът за отдих, кухненски бокс и баня със санитарен възел. В жилището са разположени: две единични легла, нощни шкафчета, трикрилен гардероб, рафтове и трапезна маса с 4 стола. Апартаментът разполага със следните ел. уреди: готварски котлон с абсорбатор, хладилник, пералня, микровълнова, телевизор, радиатор. Отопление – на електричество.

Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград - в близост до ЮЗУ Н. Рилски. Състои се от входно антре, санитарен възел, стая с две единични легла с матрак, голям гардероб трапезна маса с три стола. Остъклена тераса, където е изведен кухненския бокс, оборудвана с хладилник, печка и пералня. Продава се с цялото налично обзавеждане. Мазе включено в цената.

Едностаен апартамент за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Разположен на партерен етаж, в новопостроена жилищна сграда. Състои се от входно антре, баня със санитарен възел и стая. Състояние: стени – шпакловка, под – замазка, монтирана ПВЦ дограма и монтирана входна врата.

Едностаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Едностаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Локализиран в района на пазара и на мин. от главната пешеходна зона на града. Състои се от входно антре, спалня с кухненски кът и баня със санитарен възел. В стаята са разположени диван с маса, легло персон и половина и скрин. Кухненският кът е оборудван с печка, хладилник, пералня, абсорбатор. В цената са включени интернет, цифрова телевизия и паркомясто.

Студио под наем в идеален център на гр. Благоевград

Студио под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в близост до Mall Blagoevgrad. Жилището се състои от антре, стая, баня със санитарен възел и остъклена тераса. Стаята е обзаведена с две единични легла, секция, холна маса и голям хладилник. Имотът разполага и с пералня и готварска печка.

Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград

Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в непосредствена близост от Правно-историческият факултет, АУБГ и централната градска част. Състои се от стая със самостоятелна баня със санитария и тераса. Стаята е обзаведена с две единични легла с матрак, гардероб, диван с подходяща маса, печка, хладилник и телевизор. Пералнята се намира в мокрото помещение, находящо се извън самата стая.

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в района на джамията. Състои се от стая със самостоятелен санитарен възел. Стаята разполага с единично легло, двукрилен гардероб, шкафчета и телевизор; и кът за хранене – с кухненски бокс, оборудван с печка с фурна, абсорбатор, хладилник, пералня и трапезна маса със столове.

Компактно студио под наем разположено в центъра на гр. Благоевград.

Компактно студио под наем разположено в центъра на гр. Благоевград. Жилището се състои от една стая с кухненски кът, баня и санитарен възел. Разполага с две единични легла, трапезна маса с два стола, гардероб и телевизор. Кухненският кът е оборудван с мивка, печка, халадилник и пералня. Готов за нанасяне. 

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград

Студио под наем в широк център на гр. Благоевград. Имотът се намира в близост до кампуса на АУБГ и пазара. Състои се от една стая, самостоятелен санитарен възел и остъклена тераса. В стаята са разположени едно единично легло с матрак, гардероб, ракла, печка, микровълнова и хладилник. Възможност за закупуване на пералня.

Студио под наем разположено в широк център на гр. Благоевград.

Студио под наем разположено в широк център на гр. Благоевград. Жилището се състои от една стая, кухненски кът, баня със санитарен възел и тераса. Обзаведено е със спалня, гардероб, трапезна маса със столове, отоплява с климатик. Кухненският кът е оборудван с хладилник, керамични котлони и пералня.