Просторен двустаен апартамент с ДВА гаража за продажба в ниската част на кв. Освобождение в гр. Благоевград

Просторен двустаен апартамент с ДВА гаража за продажба в ниската част на кв. Освобождение в гр. Благоевград. Намира се в тухлена кооперация, локализирана на метри от ул. Славянска. Състои се от входно антре, хол, трапезария с кухненски бокс, спалня, тераса и баня със санитарен възел, с обща площ на имота от 83 кв.м. Възможност за реконструиране в тристаен апартамент. Прилежащи: две мазета (4 кв.м. и 8.69 кв.м.) и два гаража (16.82 кв.м. и 16.02 кв.м.), обединени към момента, с цел – преобразуването им в търговско помещение.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържана сграда ново строителство – с АКТ 16 и контролиран достъп, локализирана в района на студентските общежития към ЮЗУ „Неофит Рилски“. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 38.57 кв.м. Много добро общо състояние. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащо мазе с площ от 7.45 кв.м.

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Запад на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в саниран блок, с функциониращ асансьор. Състои се от входно антре, кухня, хол, спалня с излаз към тераса и баня със санитарен възел. Жилището е за основен ремонт. Свободно паркиране в района. Бонус мазе – 3 кв.м.

Двустаен апартамент под наем в ж.к. Запад на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент под наем в ж.к. Запад на гр. Благоевград. Жилището се намира на първи жилищен етаж в сграда ново строителство. Състои се от разпределителен коридор, дневна с кухня, спалня, баня със санитарен възел и тераса. Дневната е обзаведена с ъглова мека мебел, трапезна маса с четири стола, вградена фурна с керамични котлони, абсорбатор, хладилник и кухненски шкафове. Отоплява се с климатик. Спалнята е оборудвана с две единични легла , (с възможност за събиране и образуване на спалня) и гардероб. Жилището е готово за настаняване.

Двустаен апартамент в сграда ново строителство с АКТ 16 в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Двустаен апартамент в сграда ново строителство с АКТ 16 в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Състои се от: антре, спалня, всекидневна с кухненски бокс, баня със санитарен възел и тераса, с разгъната застроена площ от 45,60 кв.м. Степен на завършеност: монтирана входна врата, под – циментова замазка, стени – шпакловка, дограма – PVC, ел. инсталация до точка, ВиК – до тапа. Общи части, завършени с висококачествени материали. Възможност за паркиране. Прилежащо мазе включено в цената.

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището е локализирано в близост до AUBG и новоизграденият парк „ Бистрица“. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня. В дневната е разположен диван с подходяща маса и трапезна маса със столове. Спалнята е обзаведена с две единични легла и гардероб.

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в луксозна жилищна кооперация – с контролиран достъп и поддържани общи части, обслужвана с асансьор – локализирана в района на парк „Бистрица“. Състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса. Всекидневната е обзаведена с ъглова мека мебел с подходяща маса, трапезна маса със столове, печка, хладилни, пералня, телевизор. Спалнята разполага с легло тип спалня с матрак, нощни шкафчета и гардероб.

Двустаен апартамент под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира в нова сграда, в близост до автобусна спирка и супермаркет. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, микровълнова. В дневната е разположен диван с холна маса и трапезна маса със столове. Спалнята е обзаведена с комплект спалня, гардероб и нощни шкафчета. Отопление / охлаждане – посредством климатик. Свободно паркиране в района.

Непреходен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Непреходен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в новосаниран жилищен блок – с контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 75.36 кв.м. Прилежащо мазе с площ – 3.67 кубични метра.

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището се състои от едно спално помещение, дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна, тераса. В дневната са разположени мивка, трапезна маса, диван, печка, хладилник и пералня. Спалното помещение е обзаведено с комплект спалня с гардероб.