Нов двустаен апартамент под наем в квартал Грамада на град Благоевград

Нов двустаен апартамент под наем в квартал Грамада на град Благоевград. Разположен на четвърти етаж в санирана тухлена сграда, в началото на кв. Грамада. Състои се от дневна с кухня, коридор, спалня, три тераси и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с вградени електроуреди: печка, абсорбатор, хладилник, пералня и сушилня, микровълнова и LCD телевизор. Дневната е обзаведена с мека мебел и маса. В спалнята е разположен комплект спалня и голям гардероб.

Тристаен апартамент под наем в близост до ЮЗУ Неофит Рилски.

Тристаен апартамент под наем в близост до ЮЗУ Неофит Рилски. Жилището е разположено на трети жилищен етаж в сграда ново строителство. Състои се от дневна с кухня, две спални, баня със санитарен възел и две тераси. Дневната е обзаведена с мека мебел, трапезна маса с четири стола. Кухненският кът разполага с вградена фурна, керамични котлони, абсорбатор, хладилник, пералня със сушилня , съдомиялна и микровълнова. Спалня едно е обзаведена със спалня, гардероб, бюро. Спалня две: обзавеждане спрямо нуждите на клиента.

Двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на Благоевград.

Двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на Благоевград. Апартамента се състои от дневна с кухненски бокс, спалня и баня с WC. В дневната е разположена ъглова мека мебел с подходяща маса, трапезна маса с четири стола, MDF-кухня оборудвана с хладилник, печка, пералня и климатик. Спалнята е обзаведена с комплект спалня с матрак и гардероб.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Грамада на Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Грамада на Благоевград. Апартамента се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC и тераса с обща площ на имота от 52 кв.м. Жилището се продава с цялото налично обзавеждане в дневната е разположена ъглова мека мебел с подходяща маса, трапезна маса с четири стола, MDF-кухня оборудвана с хладилник, печка, пералня и климатик. Спалнята е обзаведена с комплект спалня с матрак и гардероб.

Гарсониера под наем в квартал Грамада на град Благоевград

Гарсониера под наем в квартал Грамада на град Благоевград. Състои се от входно антре, кухня, спалня и баня с тоалетна. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня и трапезна маса със столове. Спалнята е обзаведена със спален комплект и гардероб. Отопление/охлаждане - посредством климатик.

Самостоятелна стая под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Самостоятелна стая под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, гардероб, трапезна маса със столове, хладилник и телевизор. Цена за двама – 200лв.; за един – 180лв.

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, бюро със стол, гардероб, хладилник и скрин с LCD телевизор. Пералнята и банята са общи друга стая.

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, бюро със стол, гардероб, хладилник и LCD телевизор. Пералнята и банята са общи друга стая. Цена за двама: 160лв., за един - 140лв.

Тристаен апартамент за продажба в квартал Грамада на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в квартал Грамада на гр. Благоевград. Състои се от кухня, просторен хол, две спални помещения, три тераси, мокро помещение и баня с тоалетна. Апартамента е с площ 120 кв.м. и е разположен на трети, непоследен етаж, в тухлена сграда. Жилището е след основен ремонт. Подовата настилка в кухнята, хола, двете спални помещения е дюшеме, дограмата е изцяло сменена. Продава се с наличното обзавеждане и наличните ел. уреди. Към апартамента има и таван с площ – 30 кв.м., две мазета по 12 кв.м. и гараж, включени в цената.

Двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и голяма тераса. Всекидневната е обзаведена с трапезна маса със столове, бюро със стол, секция и LCD-телевизор. Спалнята разполага с две единични легла с матрак, гардероб и конвекторен радиатор. Възможност за закупуване на печка, хладилник и пералня.