Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград

Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището е локализирано в района на 7-мо СОУ. Състои се от кухненски кът, спално помещение с излаз към тераса и баня със санитарен възел. Кухненският кът е оборудван с хладилник и печка. Спалнята е обзаведена с две единични легла, маса със столове е бюро.

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището е разположено на среден етаж с работещ асансьор. Състои се от входно антре, кухня, хол / спалня / с излаз към тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, абсорбатор, хладилник, пералня и ъглов диван с маса за хранене. В хола е разположена мека мебел, която се трансформира в легло тип спалня и секция. Намира се в непосредствена близост до Югозападен университет „ Неофит Рилски“. В цената е включена и цифрова телевизия. Свободно паркиране в района.

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира на непоследен етаж, в саниран блок. Състои се от входно антре, кухня - с излаз към тераса, спалня, мокро помещение и баня със санитарен възел. Апартамента е за основен ремонт. Свободно паркиране в района. Бонус мазе.

Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград, в близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“

Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград, в близост до ЮЗУ „Неофит Рилски“, Спортен интернат, училища, магазини. Жилище с площ от 34,79 кв.м., намиращо се на осми етаж, обслужвано с асансьор. Състои се от коридор, кухня с усвоена тераса, стая и баня със санитарен възел. Апартамента е с PVC дограма, под – ламинат и таракот, стени – с положен латекс. Мазе, включено в цената.

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. Орлова Чука на гр. Благоевград. Жилището се намира на четвърти не последен жилищен етаж в панелен блок с площ от 40 кв.м. Състои се от антре, кухня с усвоена тераса, спалня и баня с WC. Състояние: под – ламинат и таракот; стени шпакловка с положен латекс; дограма – ПВЦ.

Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград

Слънчева гарсониера за продажба в кв. Запад на град Благоевград в района на ЕГ/МГ-гимназия, ЮЗУ „Н. Рилски“ и автогара. Жилището се намира на шести не последен етаж в тухлен блок с работещ асансьор. Състои се от антре, кухня с тераса, спалня и баня със санитарен възел с обща площ на имота от 37.29 кв.м. Състояние: под – паркет, стени – тапети. Мазе, включено в цената.

Гарсониера до КЛЮЧ в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Гарсониера до КЛЮЧ в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се в добре поддржан саниран блок – с контролиран достъп и асансьор. Състои се от входно антре, кухня, стая, баня с тоалетна и остъклена тераса, с обща площ на имота от 40 кв.м. Състояние: под – ламинат, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; дограма – PVC; външна топлоизолация. Прилежащо мазе към имота.

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград

Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Апартаментът се състои от една спалня, кухня, баня с WC, една тераса. Жилището разполага с печка, хладилник, мека мебел и две единични легла.

Уютна гарсониера под наем в гр. Благоевград, в района на полицията.

Уютна гарсониера под наем в гр. Благоевград, в района на полицията. Жилището се намира в сграда ново строителство на пети жилищен етаж с работещ асансьор. Състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна. Оборудвана е с всичко необходимо: трапезна маса с кухненски ъгъл, печка, пералня, хладилник, абсорбатор. В спалнята е разположено легло спалня с нощни шкафчета, трикрилен гардероб. Чудесно жилище с оглед местоположението му в близост до АУБГ, училища, учреждения, магазини, заведения и др.

Вътрешна гарсониера за продажба, разположена в широк център на гр. Благоевград.

Вътрешна гарсониера за продажба, разположена в широк център на гр. Благоевград. Жилището се намира в непосредствена близост до парк „Бистрица” и идеален център. Състои се от разпределителен коридор, дневна с излаз към тераса преустроена в кухня, спалня с тераса и баня със санитарен възел. Жилището е с чудесно местоположение, подходящо за отдаване под наем или семейно жилище. Продава се с цялото налично обзавеждане.