Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в нова тухлена жилищна кооперация – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 101.20 кв.м.

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището е локализирано в близост до AUBG и новоизграденият парк „ Бистрица“. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня. В дневната е разположен диван с подходяща маса и трапезна маса със столове. Спалнята е обзаведена с две единични легла и гардероб.

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в луксозна жилищна кооперация – с контролиран достъп и поддържани общи части, обслужвана с асансьор – локализирана в района на парк „Бистрица“. Състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса. Всекидневната е обзаведена с ъглова мека мебел с подходяща маса, трапезна маса със столове, печка, хладилни, пералня, телевизор. Спалнята разполага с легло тип спалня с матрак, нощни шкафчета и гардероб.

Двустаен апартамент за продажба до АУБГ в гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба до АУБГ в гр. Благоевград. Намира се на НЕпоследен етаж в сграда ново строителство – с АКТ16, контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и прекрасна панорамна тераса, с обща площ на имота от 106 кв.м. Възможност за закупуване на паркомясто в подземният гараж на сградата.

Тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент в широк център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена жилищна кооперация, разположена на метри от идеален център, професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ и Mall Blagoevgrad. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, две спални, баня със санитарен възел и две тераси, с площ на имота от 93.49 кв.м. Мазе – включено в цената.

Двустаен апартамент до АУБГ в гр. Благоевград

Двустаен апартамент до АУБГ в гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с външна топлоизолация, контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и прекрасна панорамна тераса, с обща площ на имота от 106 кв.м. Всекидневната е оборудвана с готварска печка с керамични котлони, абсорбатор, хладилник, пералня, трапезна маса, мека мебел с подходяща маса и климатик. Спалнята е обзаведена с две единични легла с матрак, трикрилен гардероб, тоалетка с огледало и стол.

Търговски обект под наем в идеален център на гр. Благоевград

Търговски обект под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна кооперация, локализирана в района на Общинска и Областна администрация. Състои се от две работни помещения със самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 30 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, дограма – PVC.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна кооперация, локализирана в района на Общинска и Областна администрация. Състои се от две работни помещения със самостоятелен санитарен възел, с обща площ на имота от 30 кв.м. Много добро общо състояние: под – ламинат, стени – шпакловани с положен латекс, дограма – PVC.

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в триетажна жилищна кооперация, разположена в близост до централната част на града. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 86 кв.м. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня и трапезна маса със столове. Холът е обзаведен с ъглова мека мебел с подходяща маса и секция с телевизор. Спалнята разполага с комплект спалня с матрак, вграден гардероб и нощни шкафчета. Паркомясто – включено в цената. Възможност за наемане и на гараж.

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в близост до новият парк „Бистрица“, училища, детски заведения и на минути от центъра на града. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, с излаз към голяма тераса с панорамна гледка, две спални помещения, баня със санитарен възел и самостоятелна тоалетна. Кухнята е оборудвана с печка, абсорбатор, хладилник, съдомиялна, микровълнова, трапезна маса със столове. В дневната е разположен диван с маса, секция и LCD телевизор. Спалните са обзаведени с комплект спалня и гардероб.