Търговски обект под наем в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград

Търговски обект под наем в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград. Находящ се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Състои се от антре, търговско помещение, офис помещение и баня със санитарен възел, с обща квадратура на обекта от 35 кв.м. Добро общо състояние: под – теракот, стени – латекс, витрина – остъклена.

Търговски обект за продажба в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград

Търговски обект за продажба в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград. Находящ се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Състои се от антре, търговско помещение, офис помещение и баня със санитарен възел, с обща квадратура на обекта от 35 кв.м. Добро общо състояние: под – теракот, стени – латекс, витрина – остъклена.

Тристаен апартамент за продажба в сграда ново строителство с АКТ 16 в кв.Ален мак на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в сграда ново строителство с АКТ 16 в кв.Ален мак на гр. Благоевград. Жилището е с квадратура 89кв.м., находящо се на първи жилищен етаж в сграда с общи части, завършени с висококачествени материали. Като функционално разпределение апартаментът се състои от коридор, две спални помещения, дневна с кухненски бокс, баня със санитарен възел, отделен санитарен възел и две тераси. Степен на завършеност: монтирана входна врата, под – циментова замазка, стени – шпакловка, дограма – PVC, ел. инсталация - до точка, ВиК – до тапа. Възможност за паркиране.

Двустаен апартамент под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград.

Двустаен апартамент под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC и тераса. Дневната е обзаведена с кожена мека мебел с масата, трапезна маса с четири стола, печка, хладилник, пералня и телевизор. В спалнята са разположени две единични легла и гардероб.

 

Апартамент с една спалня под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград.

Апартамент с една спалня под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC , гардеробна и две тераси. Дневната е обзаведена с кожена мека мебел с масата, трапезна маса с четири стола, печка, хладилник, пералня и телевизор. В спалнята са разположени две единични легла и гардероб.

 

Мансарден апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград.

Мансарден апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Като функционално разпределение се състои от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

СЪСТОЯНИЕ :

- ламиниран паркет.

- стени шпакловани с положен латекс.

- ПВЦ дограма.

- поставени вътрешни и външна врати.

- външна изолация

Жилището се продава с цялото обзавеждане :

- Кухненски бокс- печка, хладилник, пералня, абсорбатор и кухненски шкафове.

- Всекидневна – мека мебел, маса и рафтове.

Мансарден апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград.

Мансарден апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Като функционално разпределение се състои от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

СЪСТОЯНИЕ :

- ламиниран паркет.

- стени шпакловани и с положен латекс.

- ПВЦ дограма.

- поставени вътрешни и външна врати.

- външна изолация

Апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград.

Апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Като функционално разпределение се състои от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

СЪСТОЯНИЕ :

- ламиниран паркет.

- стени шпакловани с положен латекс.

- ПВЦ дограма.

- поставени вътрешни и външна врати.

- външна изолация

Двустаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Като функционално разпределение се състои от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел,гардеробна и две тераси.

СЪСТОЯНИЕ :

- ламиниран паркет.

- стени шпакловани с положен латекс.

- ПВЦ дограма.

- поставени вътрешни и външна врати.

- външна изолация