Обзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж в сграда ново строителство – с АКТ 16 и контролиран достъп. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня и тераса, с обща площ на имота от 61 кв.м.

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград

Обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Намира се на среден етаж в добре поддържана сграда ново строителство – с АКТ 16. Състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, две спални, сервизно помещение и две тераси, с обща площ на имота от 91.37 кв.м. Много добро общо състояние. Жилището се продава с цялото обзавеждане и оборудване: вградени кухненски шкафове; вграден хладилник с хладилна камера „AEG Electrolux”, фурна „AEG Electrolux”, пералня „AEG Electrolux”,микровълнова „AEG Electrolux; климатици 3 бр.; 2 бр.

Търговски обект под наем в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград

Търговски обект под наем в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград. Находящ се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Състои се от антре, търговско помещение, офис помещение и баня със санитарен възел, с обща квадратура на обекта от 35 кв.м. Добро общо състояние: под – теракот, стени – латекс, витрина – остъклена.

Търговски обект за продажба в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград

Търговски обект за продажба в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград. Находящ се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Състои се от антре, търговско помещение, офис помещение и баня със санитарен възел, с обща квадратура на обекта от 35 кв.м. Добро общо състояние: под – теракот, стени – латекс, витрина – остъклена.

Двустаен апартамент под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград.

Двустаен апартамент под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC и тераса. Дневната е обзаведена с кожена мека мебел с масата, трапезна маса с четири стола, печка, хладилник, пералня и телевизор. В спалнята са разположени две единични легла и гардероб.

 

Апартамент с една спалня под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград.

Апартамент с една спалня под наем разположен в кв. Бялата висота на Благоевград. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC , гардеробна и две тераси. Дневната е обзаведена с кожена мека мебел с масата, трапезна маса с четири стола, печка, хладилник, пералня и телевизор. В спалнята са разположени две единични легла и гардероб.

 

Мансарден апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград.

Мансарден апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Като функционално разпределение се състои от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

СЪСТОЯНИЕ :

- ламиниран паркет.

- стени шпакловани с положен латекс.

- ПВЦ дограма.

- поставени вътрешни и външна врати.

- външна изолация

Жилището се продава с цялото обзавеждане :

- Кухненски бокс- печка, хладилник, пералня, абсорбатор и кухненски шкафове.

- Всекидневна – мека мебел, маса и рафтове.

Мансарден апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград.

Мансарден апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Като функционално разпределение се състои от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

СЪСТОЯНИЕ :

- ламиниран паркет.

- стени шпакловани и с положен латекс.

- ПВЦ дограма.

- поставени вътрешни и външна врати.

- външна изолация

Апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград.

Апартамент с една спалня за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Като функционално разпределение се състои от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса.

СЪСТОЯНИЕ :

- ламиниран паркет.

- стени шпакловани с положен латекс.

- ПВЦ дограма.

- поставени вътрешни и външна врати.

- външна изолация