Тристаен апартамент ново строителство с АКТ 16 в кв. Баларбаши на гр.Благоевград

Тристаен апартамент ново строителство с АКТ 16 в кв. Баларбаши на гр.Благоевград. Жилището е с квадратура от 104 кв.м. Разполага с просторна всекидневна със свод към кухненско помещение (с възможност за отделяне на двете стаи), две спални, баня със санитарен възел и три тераси. Състояние: стени – шпакловка, под- замазка, ВиК – до тапа, ел. инсталация – до точка. Бонус: мазе 16.76 кв.м.

Двустаен апартамент ново строителство с АКТ 16 под наем разположен в кв. Баларбаши на Благоевград.

Двустаен апартамент ново строителство с АКТ 16 под наем разположен в кв. Баларбаши на Благоевград. Апартаментът се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC и тераса. Дневната е обзаведена с мека мебел с масата, трапезна маса с четири стола, печка, хладилник, пералня и телевизор. В спалнята са разположени комплект спалня и и гардероб.

Просторна боксониера под наем в сграда ново строителство в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Просторна боксониера под наем в сграда ново строителство в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Състои се от коридор, стая, голяма тераса и баня с тоалетна. Стаята е обзаведена с единично легло с матрак, диван, гардероб, скрин, трапезна маса със столове. Кухненският кът е оборудван с печка, абсорбатор, хладилник и пералня. Отоплението е посредством климатик.

Земеделска земя за продажба кв. Баларбаши на гр. Благоевград.

Земеделска земя за продажба кв. Баларбаши на гр. Благоевград. В непосредствена близост до комуникации с площ 1300 кв. м.  Имотът попада в общо устройствения план на гр. Благоевград с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,2, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м. Достъпът до имотът става посредством асфалтов път.

Четиристаен апартамент под наем в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Четиристаен апартамент под наем в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Състои се от всекидневна с кухня, три спални, санитарен възел с баня и тераса. Всекидневна с кухненски бокс включва хладилник, печка, трапезна маса, климатик и телевизор. Спалня едно е обзаведена със спалня, нощни шкафове, трикрилен гардероб и тeлевизор. Спалня две разполага с две единични легла и маса, с излаз на тераса.

Тристаен апартамент под наем в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Тристаен апартамент под наем в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Състои се от всекидневна с кухня, две спални, санитарен възел с баня и тераса. Всекидневна с кухненски бокс включва хладилник, печка, трапезна маса, климатик и телевизор. Спалня едно е обзаведена със спалня, нощни шкафове, трикрилен гардероб и тeлевизор. Спалня две разполага с две единични легла и маса, с излаз на тераса.

 

Тристаен апартамент с площ от 100 кв.м., намиращ се в кв. Баларбаши на гр. Благоевград.

Тристаен апартамент с площ от 100 кв.м., намиращ се в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Разположен е на 5-ти, предпоследен етаж в сграда ново строителство, с АКТ 16, луксозни общи части и асансьор. Апартаментът се състои от: коридор, кухненски бокс със всекидневна с излаз на голяма панорамна тераса, две спални с излаз на тераса, санитарен възел с баня. Състояние - PVC дограма; под – замазка; стени и таван – гипсокартон.

Магазин под наем кв. Баларбаши на град Благоевград.

Магазин под наем кв. Баларбаши на град Благоевград, разположен на партерен етаж в сграда ново строителство. Състои се от търговска част и санитарен възел с площ от 70кв.м.

Напълно обзаведен апартамент с две спални в кв. Баларбаши на гр. Благоевград.

Напълно обзаведен апартамент с две спални в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Разположен на втори жилищен етаж в сграда ново строителство. Жилището се състои от голям разпределителен коридор, просторна дневна с отделен кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел, самостоятелен санитарен възел и две тераси. Дневната е обзаведена с ъглова мека мебел, подходяща маса, секция и климатик.

Парцел за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград

Парцел за продажба в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Имот, с площ от 370 кв.м. с лице към асфалтов път. Ток, вода, канал – в непосредвтвена близост. Начин на трайно ползване – ниско застрояване (до 10м).