Продава се тристаен апартамент в саниран блок в кв. „Ален Мак” на гр. Благоевград

Продава се тристаен апартамент в саниран блок в кв. „Ален Мак” на гр. Благоевград. Разположено на втори етаж с площ от 74 кв.м. Състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Състояние: под – теракот и ламинат; стени и таван – гипсокартон с положен латекс; 100% завършена баня със санитария. Продава се с цялото налично обзавеждане. Намира се в близост до магазин, детска градина, училище.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата Висота на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата Висота на гр. Благоевград. Намира се на четвърти жилищен етаж в сграда ново строителство с АКТ16 – с добре поддържани общи части. Жилището се състои от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две непреходни спални, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 83 кв.м. Състояние: под – ламинат, теракот; стени – латекс; дограма – PVC; санитария – 100% завършена.Едно от спалните помещения на шпакловка и замазка. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Бонус: мазе.

Напълно обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв Ален мак в гр.Благоевград.

Напълно обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв Ален мак в гр.Благоевград. Жилището е с чиста жилищна площ от 68 кв.м., разположено на първи жилищен етаж, изцяло с външна и вътрешна изолация в сграда с добре поддържани общи части.

Апартамент с три спални под наем в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград

Апартамент с три спални под наем в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се на трети етаж в добре поддържан саниран блок – с контролиран достъп. Състои се от кухня, хол, три спални, баня с тоалетна, тоалетна, килер и две тераси. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, микровълнова. Холът разполага с климатик, ъглова мека мебел с подходяща маса и секция. Спалня едно е обзаведена с комплект спалня с гардероб. Спални 2 и 3 – с по едно единично легло и гардероб.

Тристаен апартамент за продажба, находящ се в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба, находящ се в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Жилището е с площ от 83,51 кв.м. и се състои от кухня, всекидневна, две спални, санитарен възел, санитарен възел с баня и тераса. Състояние: стени и таван с положен латекс; под – дюшеме и теракот; PVC дограма; слънчев колектор и камина на пелети. В цената е включено мазе с площ 5,16кв.м., както и наличното обзавеждане, без ел. уредите.

Гарсониера за продажба в кв. „Ален мак“ на гр. Благоевград

Гарсониера за продажба в кв. „Ален мак“ на гр. Благоевград. Намира се на непоследен етаж в санирана сграда, обслужваща се с асансьор. Състои се от коридор, кухня, всекидневна, баня с WC и две тераси, с площ на имота 42 кв.м. Състояние: под – ламинат, стени и таван с положен латекс, PVC дограма. В цената са включени част от наличното обзавеждане и мазе.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран панелен блок. Състои се от Г-образен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и остъклена тераса, с обща площ на имота 65 кв.м. Прилежащо мазе към апартамента.

Многостаен апартамент за продажба в жк. Ален мак на гр. Благоевград.

НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА!!! Многостаен апартамент за продажба в жк. Ален мак на гр. Благоевград. Жилището е разположено на шести непоследен етаж в саниран блок с работещ асансьор. Имотът е реконструиран в двустаен апартамент състоящ се от хол, кухня, спалня, санитарен възел, тераса и гарсониера състояща се от стая, кухня и санитарен възел. Състояние: под – паркет и таракот, стени и таван – латекс и тапети. Мазе включено в цената.

Търговски обект под наем в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград

Търговски обект под наем в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград. Находящ се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Състои се от антре, търговско помещение, офис помещение и баня със санитарен възел, с обща квадратура на обекта от 35 кв.м. Добро общо състояние: под – теракот, стени – латекс, витрина – остъклена.

Търговски обект за продажба в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград

Търговски обект за продажба в ж.к. Бялата висота на гр. Благоевград. Находящ се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Състои се от антре, търговско помещение, офис помещение и баня със санитарен възел, с обща квадратура на обекта от 35 кв.м. Добро общо състояние: под – теракот, стени – латекс, витрина – остъклена.