Благоевград » Идеален център

Под наем Магазин

102 € 14 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Едностаен апартамент

105 € 34 м2

Благоевград » Освобождение

Под наем Двустаен апартамент

122 € 60 м2

Благоевград » Идеален център

Под наем Едностаен апартамент

125 € 25 м2

Благоевград » Идеален център

Под наем Магазин

125 € 20 м2

Благоевград » Идеален център

Под наем Двустаен апартамент

125 € 55 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Гарсониера

128 € 41 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Двустаен апартамент

128 € 52 м2

Благоевград » Първа Промишлена Зона

Под наем Склад

150 € 87 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Тристаен апартамент

163 € 85 м2

Благоевград » Широк център

Под наем Тристаен апартамент

168 € 100 м2

Благоевград » Освобождение

Под наем Двустаен апартамент

168 € 61 м2