Етаж от кооперация с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Етаж от кооперация с ТРИ спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Имот, разположен на целият трети етаж от тухлена жилищна кооперация, локализирана на метри от младежкия дом. Състои се от разпределителен коридор, кухня с трапезария, хол, три спални, три бани с WC и тераса, с площ на имотът от 126 кв.м. Добро общо състояние: под – дюшеме, теракот; стени – варова мазилка; дограма – двоен дървен стъклопакет. Прилежащи – мазе, с площ 20кв.м.

Aпартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Aпартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на жилището: входно антре, 3 спални, дневна с кухненски кът, баня с тоалетна и две тераси. Находящ се на 1 - ви жилищен етаж с площ от 115 кв. м. Апартамента се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна врата. Сградата, в която се намира апартамента е жилищна с офиси и магазини.

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград. Апартамент с площ 140 кв.м, находящ се на четвърти не последен жилищен етаж в тухлена жилищна сграда с работещ асансьор.
Жилището е слънчево и уютно и се състои от:
* антре;
* кухня;
* хол;
* три спални;
* два санитарни възела.
* тераса;
Жилището е за ремонт. Отлична локация. Прилежащо мазе и таван.

Четиристаен апартамент за продажба в непосредствена близост до идеалния център на гр.Благоевград

Четиристаен апартамент за продажба в непосредствена близост до идеалния център на гр.Благоевград. Състои се от антре, кухня, хол с преход към двете спални, санитарен възел и две големи тераси. Апартаментът се намира на 8 непоследен жилищен етаж в сграда с работещ асансьор. Мазе включено в цената. За ремонт.

Апартамент с три спални за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Жилището се намира на пети етаж в сграда ново строителство с добре поддържани общи части и работещ асансьор, с площ от 109.58 кв. м. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални едната с дрешник, баня с WC, отделна тоалетна и три тераси. Степен на завършеност: стени и тавани – мазилка; Под- замазка, Алуминиева дограма- . ВиК и Ел. инсталации изградени до тапа. Външна топло изолация. Общи части напълно завършени. Прилежащо мазе към апартамента с площ 6,89 кв. м.

Апартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград

Апартамент с три спални за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на втори етаж в масивна триетажна жилищна сграда. Състои се от коридор, кухня, хол, три спални, баня, тоалетна и три тераси, с обща квадратура на имота от 115 кв.м. Бонус: таван – 38 кв.м.

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на кв. Струмско на гр. Благоевград.

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на кв. Струмско на гр. Благоевград. Жилището се намира на четвърти етаж в сграда ново строителство. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с WC, отделна тоалетна и две тераси. Степен на завършеност: стени и тавани – мазилка; Под- замазка, Алуминиева дограма- .

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на гр. Благоевград.

Четиристаен апартамент за продажба в центъра на гр. Благоевград. Апартамент с площ 120 кв.м, находящ се на първи жилищен етаж в тухлена жилищна сграда.
Жилището е слънчево и уютно и се състои от:
* антре;
* кухня;
* хол;
* три спални;
* санитарен възел.
* две тераси;
Състояние:
* стени - латекс, тапети;
* под - запазен естествен паркет, мозайка;

Непреходен четиристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Непреходен четиристаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на трети жилищен етаж, в тухлена сграда, локализирана в близост до СОУИЧЕ. Състои се от коридор, просторна всекидневна с кухненски бокс, три спални помещения, баня със санитарен възел, отделен санитарен възел и тераса към всяка една от стаите.