Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград.

Апартамент с три спални за продажба в центъра на гр. Благоевград. Апартамент с площ 140 кв.м, находящ се на четвърти не последен жилищен етаж в тухлена жилищна сграда с работещ асансьор.
Жилището е слънчево и уютно и се състои от:
* антре;
* кухня;
* хол;
* три спални;
* два санитарни възела.
* тераса;
Жилището е за ремонт. Отлична локация. Прилежащо мазе и таван.

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Непреходен тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Жилището се намира в новопостроена сграда с АКТ 16 и добре поддържани общи части. В близост до III ОУ „ Димитър Талев“, детски заведения, магазини и центъра на града. Състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, две спални помещения, две тераси и баня със санитарен възел – обща площ на имота 71,80 кв. м. Състояние: под – замазка, стени и таван – шпакловка, поставени входна и интериорни врати. Бонус мазе – 17,90 кв. м.

Продава се тристаен апартамент в саниран блок в кв. „Ален Мак” на гр. Благоевград.

Продава се тристаен апартамент в саниран блок в кв. „Ален Мак” на гр. Благоевград. Разположено на втори етаж с площ от 74 кв.м. Състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Състояние: под – теракот и ламинат; стени и таван – гипсокартон с положен латекс; 100% завършена баня със санитария. Продава се с цялото налично обзавеждане. Намира се в близост до магазин, детска градина, училище.

Напълно обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв Ален мак в гр.Благоевград.

Напълно обзаведен тристаен апартамент за продажба в кв Ален мак в гр.Благоевград. Жилището е с чиста жилищна площ от 68 кв.м., разположено на първи жилищен етаж, изцяло с външна и вътрешна изолация в сграда с добре поддържани общи части.

Тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата Висота на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в кв. Бялата висота на гр. Благоевград. Намира се на четвърти жилищен етаж в сграда ново строителство с АКТ16 – с добре поддържани общи части. Жилището се състои от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две непреходни спални, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 83 кв.м. Състояние: под – ламинат, теракот; стени – латекс; дограма – PVC; санитария – 100% завършена.Едно от спалните помещения на шпакловка и замазка. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Бонус: мазе.

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград.

Тристаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Жилището е разположено на втори жилищен етаж в непосредствена близост до XI – училище и магазин CBA. Състои се от кухня, хол, две спални, баня, отделен санитарен възел и две тераси с квадратура от 76 кв.м. Мазе включено в цената.

Просторен апартамент с ДВЕ спални до КЛЮЧ за продажба в широк център на гр. Благоевград

Просторен апартамент с ДВЕ спални до КЛЮЧ за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ 16, контролиран достъп и функциониращ асансьор. Жилището се състои от голяма всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, перално помещение, килер и четири тераси, с обща площ на имота от 108,60 кв.м. Мазе, с площ от 8,50 кв.м. - включено в цената.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в добре поддържана нова тухлена сграда въведена в експлоатация 2014 година – с функциониращ асансьор, добре поддържани общи части и контролиран достъп. Имотът се състои от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални помещения, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 78.51 кв.м. Мазе с площ от 3.48 кв.м. - включено в цената. Възможност за закупуване на 2 бр. паркоместа в подземният гараж на сградата.

Тристаен апартамент до КЛЮЧ за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Тристаен апартамент до КЛЮЧ за продажба в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с АКТ16 и контролиран достъп. Имотът се състои от всекидневна с кухненски бокс, две спални, една от които с гардеробна (възможност за реконструиране във WC), баня с тоалетна и две тераси, с обща площ от 77.16 кв.м. Състояние: под – ламинат, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; баня с тоалетна – 100% завършена; монтирани входна и интериорни врати. Възможност за наемане на гараж в кооперацията.

Тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Тристаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Разположен на втори жилищен етаж в тухлена сграда, в близост до училище, детски заведения и алеята на здравето. Състои се от хол, кухня, две спални помещения, две тераси и баня със санитарен възел, с обща площ на имота от 100 кв.м. Към имота има мазе и гараж. Жилището е за основен ремонт.