Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Апартаментът се намира на втори жилищен етаж в саниран блок с работещ асансьор. Жилището се състои от антре, хол, спалня, кухня с усвоена тераса и баня с  WC. Състояние под – ламинат и таракот, стени и таван с положен латекс, ПВЦ дограма, локално парно отопление. В цената е включено мазе.

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се на тихо и спокойно място, близо до училище и детски заведения, автобусна спирка. Жилището е изцяло с южно изложение. Състои се от разпределителен коридор, кухня с излаз към остъклена тераса, хол, спалня и баня със санитарен възел. Апартамента е след основен ремонт, продава се с наличното обзавеждане. Свободно паркиране в района. Бонус мазе - 4 кв.м.

Тристаен апартамент в саниран блок за продажба в ж.к. Струмско на град Благоевград

Тристаен апартамент в саниран блок за продажба в ж.к. Струмско на град Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня с излаз към тераса, две спални, хол с излаз към по-голяма тераса, самостоятелна баня, самостоятелен санитарен взел и килер. Продава се с наличното обзавеждане. В близост са разположени училища, детски заведения, магазини и автобусни спирки. Свободно паркиране в района. Към апартамента има и мазе.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Първи партерен етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, спалня и баня с тоалетна. Възможност за самостоятелен вход. Прилежащи към имота: 50 кв.м. дворно място.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Висок първи етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, трапезария, хол, две спални, баня с тоалетна и тераса. Прилежащи към имота: ½ таван; 350 кв.м. дворно място.

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Етаж от къща с двор за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Висок първи етаж от тухлена двуетажна жилищна сграда, състоящ се от разпределителен коридор, кухня, трапезария, хол, две спални, баня с тоалетна и тераса. Прилежащи към имота: партерен етаж – реконструиран в зимна механа; ½ таван; ½ дворно място.

Завършен до ключ двустаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Завършен до ключ двустаен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок, локализиран в близост до училище, хранителен магазин, автобусна спирка. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и остъклена панорамна тераса, с обща площ на имота от 62.96 кв.м. В много добро общо състояние: стени – латекс, под – ламинат/ теракот, дограма – PVC, баня – 100% завършена, външна топлоизолация.

Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско.

Урегулиран поземлен имот за продажба в кв. Струмско. Парцела е с площ от 346 кв.м., всички комуникации са в непосредствена близост. Имотът е с правилна форма, почти квадрат и е с лице на улица Освобождение в кв. Струмско с параметри за застрояване: максимална плътност на застрояване 60 %, максимален кинт – 1,4, минимално озеленяване 40 %, максимална кота корниз 10 м.

Tухлена гарсониера ново строителство с акт 16 за продажба, в началото на кв. Струмско на гр. Благоевград.

Tухлена гарсониера ново строителство с акт 16 за продажба, в началото на кв. Струмско на гр. Благоевград. Състои от разпределителен коридор, една спалня с тераса, дневна с кухненски бокс и баня. Състояние: подови настилки ламинат в стаите, теракот в коридора и терасата, вътрешни врати, 100 % завършена баня. 

Новопостроена двуетажна къща с АКТ 16 за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Новопостроена двуетажна къща с АКТ 16 за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Къща, с разгъната застроена площ от 220 кв.м., построена върху имот с площ от 1 дка. Първо ниво се състои от предверие, просторна всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна и самостоятелна тоалетна. На второ ниво са разположени всекидневна, спалня, тоалетна и голяма веранда. Отоплението е решено, посредством локално парно на газ, а водата – чрез собствен водоизточник. Чудесно семейно жилище.