Помещение под наем в широк център на град Благоевград

Помещение под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на партер, с лесен достъп и място за паркиране. Състои се от едно голямо помещение и няколко по- малки, самостоятелен санитарен възел. Трифазен ток.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 350 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 170 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона на гр. Благоевград. Намира се на 2 – ри етаж, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 420 кв.м. Трифазен ток. Има място за паркиране. Цената е без ДДС.

Склад под наем в квартал Струмско на гр. Благоевград.

Склад под наем в квартал Струмско на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 200 кв.м., + два офиса и санитарен възел. Трифазен ток. Има място за паркиране с площ от 500 кв.м. Има изграден навес около 50 кв.м.. Последно е работило като склад. Цената е без ДДС.

Склад под наем в близост до магистрала „Струма“.

Склад под наем в близост до магистрала „Струма“. Намира се на партер, сграда старо строителство. Склада е с площ от 130 кв.м. + 100 кв.м. помощни помещения. Помощните помещения са по желание на наемателя. Като цена са 1 лев на кв.м. Има място за паркиране. Последно е работило като цех за мебели. Цената е без ДДС.

Склад под наем в промишлената зона – Покровнишко шосе на гр. Благоевград.

Склад под наем в промишлената зона – Покровнишко шосе на гр. Благоевград. Намира се на партер, сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 230 кв.м.

Продава се помещение – склад за зърнени храни за продажба в гр. Кочериново на около 10 километра от град Благоевград.

Продава се помещение – склад за зърнени храни за продажба в гр. Кочериново на около 10 километра от град Благоевград. Представлява парцел 1550 дка, монолитно хале разделено на по малки складове. Склада е с площ от 602 кв.м. Има изграденr девет стаи и санитарен възел.

Склад под наем на бул.“Васил Левски“ в промишлената зона на Благоевград.

Склад под наем на бул.“Васил Левски“ в промишлената зона на Благоевград. Намира се на сутеренен етаж , сграда старо строителство, с лесен достъп. Склада е с площ от 70 кв.м. Помещението се състои от голяма стая и санитарен възел.

Склад за продажба в първа промишлена зона на гр. Благоевград

Склад за продажба в първа промишлена зона на гр. Благоевград. Състои се от шест отделни склада, с възможност да се обединят в един, с обща квадратура от 153 кв.м. Помещенията са с квадатури между 15 кв.м. и 60 кв.м.