ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ за продажба в близост до гр. Благоевград

ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ за продажба в близост до гр. Благоевград. Предназначение: ”ФУРНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ”, ведно с прилежаща земя. Обектът представлява самостоятелна монолитна сграда, разположена на едно ниво, с уредени инфраструктурни и улични регулационни граници и комуникации, със следните характеристики: площ на парцела: 1000 кв.м., едноетажна - масивна производствена сграда, с РЗП: 172,40 кв.м. , височина на тавани: 3.50 метра, трифазен / монофазен ток - с индивидуална партида, ВиК инсталация - с индивидуална партида, канализация.

Промишлено помещение за продажба в района на град Благоевград

Промишлено помещение за продажба в района на град Благоевград. Състои се от три самостоятелни халета, фургон за охрана, санитарен възел, изградени върху парцел с площ 2500 кв.м. Последно базата е функционирала за добив на въглища. Имота се продава с наличното оборудване.

 

Продава се помещение - хладилна база в гр. Симитли на 13 км. от гр. Благоевград.

Продава се помещение - хладилна база в гр. Симитли на 13 км. от гр. Благоевград. Хладилната база е с площ от 132,32 кв.м., и още едно помещение с площ от 265,88 кв.м., подходящо за магазин за хранителни стоки. Имотът се състои от:

Продава се имот  с комплексно предназначение в гр. Благоевград.

Продава се имот  с комплексно предназначение в гр. Благоевград.
Поземлен имот, с размер  5834 кв.м, застроен с две сгради с промишлено предназначение, намиращ се в УПИ с възможност за строителство на жилищни, търговски или сгради с развлекателен характер . Широк център, сред жилищни квартали.

Дава се под наем помещение – шивашки цех на Покровнишко шосе на град Благоевград.

Дава се под наем помещение – шивашки цех на Покровнишко шосе на град Благоевград. Представлява промишлено помещение, което последно е работило като шивашки цех. Отдава се с цялото налично обзавеждане. Разположен на 1– ви етаж с площ от 250 кв.м.