Помещение със статут на банков офис под наем на бул. Кирил и Методий в гр. Благоевград

Помещение със статут на банков офис под наем на бул. Кирил и Методий в гр. Благоевград. Състои се от две нива – партер, с площ от 161 кв.м. и сутерен – със същата площ. В много добро общо състояние е. Поради факта, че предходните наематели са били банкова институция, обектът е добре обособен и защитен – монтирани системи за видеонаблюдение, стойки за камери, сензори, аспирация, климатици и др. На първо ниво са обособени зала за клиенти, две самостоятелни работни помещения, място за отдих, санитарен възел, трезор, сървърно помещение.

Офис под наем в широк център на град Благоевград

Офис под наем в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел – обща квадратура 45 кв.м. Намира се до главен булевард, с добър поток от хора.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Находящ се на първи жилищен етаж – със самостоятелен вход. Състои се от две работни помещения и санитарен възел. Квадратурата на търговският обект е 28 кв.м. Подходящ за адвокатска кантора, счетоводни услуги.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Находящ се на първи жилищен етаж – със самостоятелен вход. Състои се от едно работно помещение и санитарен възел, който е общ с друг офис. Квадратурата на търговският обект е 13 кв.м. Подходящ за адвокатска кантора, счетоводни услуги, козметичен салон.

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград

Офис под наем в идеален център на гр. Благоевград. Находящ се на първи жилищен етаж – със самостоятелен вход. Състои се от едно работно помещение и санитарен възел, който е общ с друг офис. Квадратурата на търговският обект е 12 кв.м. Подходящ за адвокатска кантора, счетоводни услуги, козметичен салон.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в сграда ново строителство с АКТ 16, локализирана в района на плажа. Състои се от офис помещение, складово помещение и санитарен възел, със застроена площ на имота от 37 кв.м. Обектът се отдава с наличното оборудване. Отопление – посредством климатици.

Офис за продажба в бизнес сграда в широк център на гр. Благоевград

Офис за продажба в бизнес сграда в широк център на гр. Благоевград. Състои се от просторно работно помещение с бокс и самостоятелен санитарен възел, с обща квадратура на имота от 53 кв.м.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград.

 

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Търговският обект е с витрина на партер. Помещението е напълно завършено, с разгъната застроена площ от 50 кв.м. Състои се от две стаи – търговска част, склад, санитарен възел. Състояние: под – теракот; стени – шпакловка с положен латекс. Подходящо за магазин.

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград

Офис под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от просторна стая със самостоятелен санитарен възел, с обща квадратура на имота от 45 кв.м. Възможност за закупуване на климатик.

Просторен офис под наем в ТОП център на гр. Благоевград

Просторен офис под наем в ТОП център на гр. Благоевград. Намира се на комуникативно място – в близост до общинска и областна администрация, банкови учреждения. Ситуиран е на две нива, с обща квадратура от 160 кв.м. Първо ниво се състои от търговска площ с витрина и самостоятелен санитарен възел, с квадратура от 100 кв.м. Второ ниво е разположено на приземен етаж – състои се от просторно помещение със самостоятелен санитарен възел, с квадратура от 60 кв.м. Три паркоместа – включени в цената.