Магазин за продажба в центъра на гр. Благоевград

Магазин за продажба в центъра на гр. Благоевград. Намира се на две минути от главната търговска улица. Помещението е с площ от 24,41 кв. м. в нова сграда на партерно ниво. Състои се от търговска зала, склад и тоалетна. Подходящо за всякакъв тип бизнес: магазин, офис, фризьорски салон и др. Степен на завършеност: шпакловка и замазка.

Магазин на две нива за продажба в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград

Магазин на две нива за продажба в ж.к. Ален мак на гр. Благоевград. Намира се в новострояща се жилищна кооперация с АКТ за приемане на конструкцията (АКТ 14) от май 2018 год. Състои се от две нива – партерно, с площ от 20.18 кв.м. и сутерен (на кота -2.40м), с площ от 23.12 кв.м., свързани посредством вътрешно стълбище. Имотът е с витрина към главна улица. Възможност за гъвкав начин на плащане. Пусков срок: 2019 година.

Магазини за продажба в кв. Грамада на гр. Благоевград

Магазини за продажба в кв. Грамада на гр. Благоевград. Помещението е с площ от 68 кв. м. в нова сграда на партерно ниво. Състои се от търговска зала и тоалетна. Подходящо за: офис, фризьорски салон и др. Възможност за преустрояване в апартамент.

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград

Магазин със склад за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Магазинът се състои от търговска част и санитарен възел с обща ЗП от 21.86 кв. м. и самостоятелен склад с площ 12.80 кв. м.. Предлага се завършен до ключ, както следва: под - гранитогрес; стени -латекс; окачени тавани; завършен санитарен възел със санитария. Подходящо за всякакъв тип бизнес: магазин, офис и др. Отлична инвестиция.

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград

Търговски обект за продажба в идеален център на град Благоевград. Намира се на партерно ниво, в близост до други търговски обекти. Състои се от търговска част с площ от 93 кв. м., складово помещение с площ от 23 кв. м. и санитарен възел. Степен на завършеност: стени – латекс, под - теракот, окачен таван, завършен санитарен възел.

Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград

Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща квадратура от 50 кв. м. Имотът е с витрина към главен булевард с голям човекопоток.

Магазин на ДВЕ улици за продажба в широк център на гр. Благоевград

Магазин на ДВЕ улици за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Имотът е с витрини откъм две улици – с човекопоток. Състои се от партерно ниво – с два входа, с площ от 52.30 кв.м. и сутеренно ниво (в което е обособен санитарен възел) – с площ 87.73 кв.м., свързани посредством вътрешно стълбище. Прилежащи части: 18.29 кв.м. идеални части от общите части на сградата и от правото на строеж върху мястото. Предназначение: за търговска дейност. Цената е с включен данък добавена стойност.

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж, в близост до главната пешеходна зона на града, Община Благоевград и други държавни институции и магазини. Улицата е с голям човекопоток, в близост са разположени множество търговски помещения. Състои от търговска част, складово помещение, санитарен възел.

Помещение за продажба в широк център на град Благоевград

Помещение за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска част с площ -15 кв.м. и санитарен възел. Намира се на партерно ниво, в новопостроена жилищна сграда с АКТ 16, в близост до общежитията на АУБГ.

Магазин за продажба в идеален център на град Благоевград

Магазин за продажба в идеален център на град Благоевград. Помещението е разделено на две отделни зали и санитарен възел. Общата площ е 40 кв.м. Намира се в близост до кооперативен пазар и централната пешеходна зона.