Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград

Партерно помещение за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща квадратура от 50 кв. м. Имотът е с витрина към главен булевард с голям човекопоток.

Магазин на ДВЕ улици за продажба в широк център на гр. Благоевград

Магазин на ДВЕ улици за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в жилищна сграда ново строителство с АКТ 16. Имотът е с витрини откъм две улици – с човекопоток. Състои се от партерно ниво – с два входа, с площ от 52.30 кв.м. и сутеренно ниво (в което е обособен санитарен възел) – с площ 87.73 кв.м., свързани посредством вътрешно стълбище. Прилежащи части: 18.29 кв.м. идеални части от общите части на сградата и от правото на строеж върху мястото. Предназначение: за търговска дейност. Цената е с включен данък добавена стойност.

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград

Чудесна инвестиция с висока доходност. Работещ магазин за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж, в близост до главната пешеходна зона на града, Община Благоевград и други държавни институции и магазини. Улицата е с голям човекопоток, в близост са разположени множество търговски помещения. Състои от търговска част, складово помещение, санитарен възел.

Помещение за продажба в широк център на град Благоевград

Помещение за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от търговска част с площ -15 кв.м. и санитарен възел. Намира се на партерно ниво, в новопостроена жилищна сграда с АКТ 16, в близост до общежитията на АУБГ.

Магазин за продажба в идеален център на град Благоевград

Магазин за продажба в идеален център на град Благоевград. Помещението е разделено на две отделни зали и санитарен възел. Общата площ е 40 кв.м. Намира се в близост до кооперативен пазар и централната пешеходна зона.

Търговски обект под наем в широк център на град Благоевград

Търговски обект под наем в широк център на град Благоевград. Намира се до главен булевард, обща квадратура на помещението – 26 кв.м. Подходящо е за офис, магазин или друг бизнес.

Магазин под наем в идеален център на град Благоевград

Магазин под наем в идеален център на град Благоевград. Състои се от просторна търговска част с голяма витрина, складово помещение и два санитарни възела. Подходящо за магазин, офиси или друг вид търговска дейност.

Магазин под наем в широк център на град Благоевград

Магазин под наем в широк център на град Благоевград. Помещението се намира на главен булевард, в близост до Кооперативен пазар. Състои се от просторна търговска част, две големи помещения и санитарен възел. Подходящо за всякаква търговска дейност.

Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград

Магазин под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща площ на имота от 30 кв.м. Предназначение на търговският обект: за хранителни стоки.

Магазин за продажба в широк център на гр. Благоевград

Магазин за продажба в широк център на гр. Благоевград. Състои се от търговска площ и санитарен възел с обща площ на имота от 30 кв.м. Предназначение на търговският обект: за хранителни стоки.