Двуетажна къща ново строителство за продажба в с.Бараково., на 7 км. от Благоевград

Двуетажна къща ново строителство за продажба в с.Бараково., на 7 км. от Благоевград. Разположена е на тихо и спокойно място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 240 кв.м., разпределени по следния начин: Първо ниво на къщата е с площ от 120 кв.м., като са разположени всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел. Вторият етаж е със следното разпределение: три спални, всяка от които със самостоятелен санитарен възел и тераса.

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в с. Бараково. Намира се в близост до центъра на селото, на тихо място с лесен достъп. Къщата е с разгъната застроена площ от 190 кв.м., разположена върху парцел, с площ 600 кв.м. Къщата е в строеж и се продава в състоянието й към момента. Има всички разрешителни и одобрени проекти. Вода, ток, канализация. Състои се от 1-во ниво: входно антре с дрешник, кухня, хол и санитарен възел. Второ ниво: три спални помещения, две веранди и санитарен възел.

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско

Двуетажна еднофамилна къща ново строителство за продажба в кв. Струмско. Разполага с отлично местоположение на тихо място с лесен достъп. Къщата е със застроена площ от 157,4 кв.м, разположена в парцел с площ 500 кв. м. Разпределение:

- първи етаж с площ 72,55 кв. м., се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария с излаз към двора, санитарен възел, стълбищна клетка;

- втори етаж с площ 84,85 кв. м. са разпределени три спални, двa санитарен възел и тераса.

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил

Парцел с къща за продажба в с. Бураново, обл. Кюстендил. Парцел, с площ от 660 кв.м., с изградена тухлена къща, със застроена площ на етаж 39 кв.м. Къщата се състои от сутерен и два жилищни етажа. Ток, вода, канал – в имота.

Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково

Масивна двуетажна къща за продажба в с. Бараково. Къщата е с РЗП от 450 кв.м. и е със следното разпределение: На първия етаж са разположени кухня с всекидневна, две спални помещения, три бани със санитарни възела. На втория етаж се намират две спални, два дрешника, килер, баня с тоалетна. Отоплението на къщата е решено посредством локално парно с камина. Парцелът е с площ от 518 кв.м като е облагороден с овощни дръвчета и има наличен бунар. В задната част на двора са разположени барбекю, тоалетна и складово помещение.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград.

Парцел с постройка за продажба на около 15 кв.м. от гр. Благоевград. Имот, с площ от 868 кв.м., с постройка – каменна зидария, навес с плоча и бетонен басейн – тип рибарник. Парцел с ток, вода и канал, разположен в подножието на борова гора. Чудесен за построяване на еднофамилна къща или вила за отдих.

Двуетажна еднофамилна къща с АКТ 16 за продажба в с. Долно Българчево

Двуетажна еднофамилна къща с АКТ 16 за продажба в с. Долно Българчево, на около 6 км. от гр. Благоевград. Къща с РЗП 200 кв. м. и парцел към нея - 400 кв. м. Разпределение:

  • на първо ниво: в едно общо помещение са разположени кухня, трапезария и хол (с излаз към голяма веранда и достъп до градината); тоалетна,

  • на второ ниво: две спални, просторен коридор и баня с тоалетна

  • на трето ниво: спалня (кабинет).

    Двор, с изградени лятна кухня, барбекю, басейн и цветни алеи. Масивна ограда, дървени порти и два подземни гаража.

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в село Полето. Общ. Симитли.

Двуетажна еднофамилна къща за продажба в село Полето. Общ. Симитли. Намира се в подножието на Пирин планина на около 8 км. от гр. Симитли и 24 км. от гр. Благоевград.  Дворното място е с площ 724 кв.м. , облагородено с дръвчета.  Къщата е построена на два етажа с застроена площ от 64 кв. м.  и разгъната застроена площ от 128 кв.м.. Първият етаж от къщата към момента не  е обитаван. Втори етаж се състои от дневна с кухненски бокс, две спални помещения, баня със санитарен възел и тераса от където се открива чудесна панорамна гледка.

Новопостроена двуетажна къща с АКТ 16 за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Новопостроена двуетажна къща с АКТ 16 за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Къща, с разгъната застроена площ от 220 кв.м., построена върху имот с площ от 1 дка. Първо ниво се състои от предверие, просторна всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна и самостоятелна тоалетна. На второ ниво са разположени всекидневна, спалня, тоалетна и голяма веранда. Отоплението е решено, посредством локално парно на газ, а водата – чрез собствен водоизточник. Чудесно семейно жилище.