Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Едностаен апартамент за продажба в жилищна кооперация в кв. Освобождение на гр. Благоевград - в близост до ЮЗУ Н. Рилски. Състои се от входно антре, санитарен възел, стая с две единични легла с матрак, голям гардероб трапезна маса с три стола. Остъклена тераса, където е изведен кухненския бокс, оборудвана с хладилник, печка и пералня. Продава се с цялото налично обзавеждане. Мазе включено в цената.

Боксониера под наем в широк център на град Благоевград

Боксониера под наем в широк център на град Благоевград. Намира се на главен булевард, в близост до училища, детски заведения, магазини, парк. Състои се от входно антре,оборудван кухненски бокс, спален кът, голяма тераса и санитарен възел с баня.

Самостоятелна стая под наем в широк център на гр. Благоевград

Самостоятелна стая под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация, локализирана в района на плажа. Състои се от стая със самостоятелен санитарен възел. Обзаведена е с едно единично легло с матрак, бюро и двукрилен гардероб. Подходящо за настаняване на едно лице.

Слънчева гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.

Слънчева гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището се състои от стая оборудвана с комплект спалня и гардероб, мека мебел с подходяща маса, коридор, кухненски бокс оборудван с печка, хладилник, пералня, санитарен възел с баня и тераса .

Боксониера под наем в близост до хотел Мерида на гр. Благоевград.

Боксониера под наем в близост до хотел Мерида на гр. Благоевград. Стаята е със самостоятелен вход. Обзаведена е с две единични легла с матрак, гардероб, маса, телевизор, хладилник. Подходящо за студенти.

Партерна боксониера под наем в Широк център на гр. Благоевград.

Партерна боксониера под наем в Широк център на гр. Благоевград. Състои се от основно помещение, баня със санитарен възел и тераса. Основното помещение е обзаведено с едно единично легло, маса с два стола, трикрилен вграден гардероб.

Студио под наем в кв. Освобождение на гр. Благоевград.

Студио под наем в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Жилището се намира на пети етаж в тухлена сграда, разположена в непосредствена близост до общежитията на ЮЗУ „Неофит Рилски“. Състои се от просторна стая с баня с WC. Обзаведена е с две единични легла, трапезна маса с ъглов кухненски диван, гардероб, печка, хладилник и пералня. Отоплява се посредством радиатор. Подходящо за двама студенти.

Боксониера под наем на пети етаж находяща се на ул.“ Шар планина“ на гр. Благоевград.

Боксониера под наем на пети етаж находяща се на ул.“ Шар планина“ на гр. Благоевград. Жилището се състои от кухненски бокс, разтягащ се диван ставащ на легло, санитарен възел и една тераса. Жилището е стилно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди. Намира се в близост до ЮЗУ "Неофит Рилски".