Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Еленово на гр. Благоевград. Апартаментът е разположен на 3-ти жилищен етаж, в сграда ново строителство с АКТ 16, с площ 58 кв. м. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса с излаз от двете стаи, коридор. Продава се с цялото обзавеждане. Прилежащо мазе към апартамента включено в цената.

Непреходен двустаен апартамент до КЛЮЧ в кв. Освобождение на гр. Благоевград

Непреходен двустаен апартамент до КЛЮЧ в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с функциониращ асансьор и АКТ 16, локализирана в район, подходящ за инвестиционни цели. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, баня със санитарен възел и две тераси, с обща площ на имота от 61.42 кв.м. В добро общо състояние: под – теракот; стени и тавани – шпакловани с положен латекс; дограма – PVC; баня с тоалетна – 100% завършена; външна топлоизолация. Мазе, с площ от 8.32 кв.м.

Обзаведен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в тухлена сграда, на четвърти последен етаж, до новият парк Бистрица. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, преходна спалня, баня с тоалетна и тераса. Мазе включено в цената.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград.

Двустаен апартамент за продажба в саниран блок в кв. „Еленово” на гр. Благоевград. Жилище с площ от 64 кв.м., разположено на четвърти етаж от шест етажен жилищен блок, обслужван от асансьор. Състои се от кухня, хол, спалня, баня и санитарен възел. Апартаментът се продава с цялото налично обзавеждане.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 68 кв.м. Възможност за реконструиране в апартамент с две спални и всекидневна с кухненски бокс. Мазе, с площ от 12 кв.м. - включено в цената.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Състои се от входно антре, кухня с излаз към тераса, хол и баня със санитарен възел. Намира се в близост до 7- мо училище „Кузман Шапкарев“, автогара, детски заведения, парк „ Бистрица“ и на минути от централната пешеходна зона на града. Апартамента е след основен ремонт.

Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград.

Вътрешен двустаен панелен апартамент за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Апартаментът се намира на втори жилищен етаж в саниран блок с работещ асансьор. Жилището се състои от антре, хол, спалня, кухня с усвоена тераса и баня с  WC. Състояние под – ламинат и таракот, стени и таван с положен латекс, ПВЦ дограма, локално парно отопление. В цената е включено мазе.

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград

Двустаен апартамент в саниран блок за продажба в кв. Струмско на гр. Благоевград. Намира се на тихо и спокойно място, близо до училище и детски заведения, автобусна спирка. Жилището е изцяло с южно изложение. Състои се от разпределителен коридор, кухня с излаз към остъклена тераса, хол, спалня и баня със санитарен възел. Апартамента е след основен ремонт, продава се с наличното обзавеждане. Свободно паркиране в района. Бонус мазе - 4 кв.м.

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с контролиран достъп и АКТ 16, локализирана в близост до автобусна спирка. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 40.39 кв.м. (без включени общи части). В много добро общо състояние – под – замазка, стени и тавани – шпакловани с положен латекс, баня – с теракот, ел.

Слънчев двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград

Слънчев двустаен апартамент за продажба в широк център на град Благоевград. Намира се в сграда ново строителство с контролиран достъп и функциониращ асансьор, в района на „Пулс“, пожарна и Югозападен университет „ Неофит Рилски“. Състои се от разпределителен коридор, всекидневна с кухненски бокс с излаз към тераса, спалня с излаз към втора тераса и баня със санитарен възел. Продава се с наличното обзавеждане. Бонус мазе.