Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Функционално разпределение на апартаментът се състои от: входно антре, баня с тоалетна, спалня, просторна дневна с кухненски кът и тераса с излаз и от двете стаи. Находящ се на 3-ти жилищен етаж с площ от 58,67 кв. м. и прилежащо мазе с площ 4,55 кв.м. Жилището се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна метална врата.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Функционално разпределение на апартаментът се състои от: входно антре, баня с тоалетна, спалня, просторна дневна с кухненски кът и тераса с излаз и от двете стаи. Находящ се на 3-ти жилищен етаж с площ от 61,87 кв. м. и прилежащо мазе с площ 4,54 кв.м. Жилището се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана дограма и входна метална врата.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на апартаментът се състои от: входно антре, голяма баня, спалня, просторна дневна с кухненски кът и тераса. Находящ се на 3-ти жилищен етаж с площ от 63,33 кв. м. и прилежащо мазе с площ 4,54 кв.м. Жилището се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна метална врата.

Двустаен апартамент с южно изложение за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент с южно изложение за продажба в широк център на гр. Благоевград. Функционално разпределение на апартамента се състои от: входно антре, голяма баня, спалня, просторна дневна с кухненски кът и тераса. Находящ се на 3-ти жилищен етаж с площ от 60,22 кв. м. и прилежащо мазе с площ 2,75 кв.м. Жилището се продава в следния вид: изпълнена подова замазка на всички помещения; стени и таван – изпълнени две ръце вътрешна мазилка - хастар и гипсова шпакловка; Електро и ВиК инсталациите до точка; монтирана ПВЦ дограма и входна метална врата.

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в широк център на гр. Благоевград. Намира се на 3-ти жилищен етаж в сграда ново строителство – с работещ асансьор. Състои се от Г-образен коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 54,60 кв.м.Степен на завършеност: монтирана входна врата, под – циментова замазка, стени – шпакловка, дограма – PVC, ел. инсталация до точка, ВиК – до тапа.  Прилежащо мазе, с площ от 2,52 кв.м.

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград

Двустаен апартамент за продажба в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок – с контролиран достъп, функциониращ асансьор и добре поддържани общи части. Състои се от коридор, кухня хол, спалня, баня с тоалетна и остъклена тераса, с излаз от две от стаите, с обща площ на имота от 65.60 кв.м.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Грамада на гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в тухлен блок, локализиран на метри от ЮЗУ „Неофит Рилски“, хранителен магазин, училище. Състои се от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 59.02 кв.м. Много добро общо състояние : под – ламинат, паркет, теракот; стени – шпакловани с положен латекс; дограма – PVC.

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент за продажба в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Намира се на втори етаж в саниран блок – с контролиран достъп и функциониращ асансьор, локализиран в близост до автобусна спирка, магазини, детска градина, училище. Жилището се състои от разпределителен коридор, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 62.76 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената. Прилежащи: мазе с площ 3.34кв.м.

Обзаведен двустаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в района на III ОУ „Димитър Талев“ в гр. Благоевград

Обзаведен двустаен апартамент с ГАРАЖ за продажба в района на III ОУ „Димитър Талев“ в гр. Благоевград. Намира се в нова жилищна кооперация – с контролиран достъп и функциониращ асансьор. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса, с обща площ на имота от 55 кв.м. Наличните мебели и електроуреди – включени в цената.

Непреходен двустаен апартамент с АКТ 16 за продажба в широк център на гр. Благоевград до парк „Бистрица“

Непреходен двустаен апартамент с АКТ 16 за продажба в широк център на гр. Благоевград до парк „Бистрица“. Намира се на втори етаж в новопостроена тухлена сграда. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и две тераси, с обща площ на имота от 57,93 кв.м. Състояние – под замазка, стени и тавани – шпакловани, дограма – PVC, монтирана входна врата.